Måndag igen!

Helgen gick rätt så fort, trotts att Danne inte var hemma fredag till lördag. Men jag höll mig sysselsatt!
Fredagen gick jag en sväng på stan med Henke, fikade, surrade och hade allmänt trevligt bara. Senare på eftermiddagen kom Veronica och Johan till stan och vi strosade och shoppade lite kläder. För en gång skull hittade jag lite som passade, jag lär mig nu hur jag ska leta. Vi gick ut och käkade på Korsika på kvällen...sen hängde dom med till Persön (JIPPI) och kollade film. De var skönt att ha lite sällskap på kvällen inför den stora natten...själv! =P

Lördagen arbetade jag som vanligt...Efter fyra åkte jag till min plutt Malin och surrade av mig lite till...som man aldrig får nog av. Hihi!! Vi käkade pizza och blev så proppmätt.....att de snart var dags att åka hem till huset och invänta mannen. Ååååh, de var sååå skönt när han kom hem, trotts att han var lite onykter så myste jag ner vid hans sida. (Jag brukar vara så känslig mot fyllelukt o sånt nu) Men lördagkväll gjorde de inget. =D

Jag är fortfarande krasslig av min förkylning. Ont i huvudet hela söndagen... idag känns de lite bättre. Ska sitta och uggla här ett tag. Men måste verkligen åka och köpa några saker till bilen som ska fixas. Så passar jag på att ta en fika med Anki.

Imorse ringde jag till sunderbyn... Nu är de klart för ultraljud! 30/5 blir de!!!! LÄNGTAR!

Nu måste jag kanske kila o slå på en maskin med tvätt..... så trist!
....

Prins Danne is gone!

Just precis åkte min prins, han och grabbarna ska åka till Umeå på trav fredag till lördag. TRIST! Nu blir de första natten ensam i huset. Känns läskigt, men de är väl dags för mig att pröva på de iaf. Jag har blivit lite bortskämd när jag aldrig behöver vara utan min darling.......

Jo, jag var ju till sthlm, de blev inte så mycket av shoppingen som jag hoppas. När man har ett liten i bilden så blir dagen aldrig som man tänkt sig. Elsa är 5 månader och hon hängde med oss på stan hela dagen tills vi blev tvungen att avbryta stadsturen pga. att kristoffer hade glömt nyckeln hem. Men de gjorde inget för då åkte vi och hämtade charmtrollet Noa på dagis (2,5år)

  

Jag fick en liten skräckbild av familjelivet för Elsa var lite gnällnig sov inte på hela dagen... hon grinade mycket. Jag stod och svingade henne i bilbarnstolen tills hon somnade medans lilla Noa hela tiden ville att de skulle hända något. =D Ojoj, de kommer nog inte bli lätt som en plätt. Men jag tror ändå de kommer blir bra. Jag tror iaf inte jag kommer att få två på samma gång. Då kommer de bli tungt för oss... =P

Nu har jag gått in i vecka 13.... JÄTTESKÖNT!! Risken har nu minskat till 2% eller nått sånt. Så de känns jättekul!

I vecka 13 är kroppslängden omkring 10 cm (huvud/stjärt).Armarna är långa i förhållande till benen. Fingernaglarna börjar växa. Fostret kan röra på fingrarna, och handen kan slutas vid beröring. Fostret lyfter handen mot ansiktet. Gäspar och sträcker på hela kroppen, kan snurra runt och kan reagera på mammas lägesförändringar.

De är helt otroligt hur allt utvecklar sig....i MIG! Känns inte som om magen växer så mycket.. den har som mest blivit hårdare. Och jag har nu tagit bort mitt kära magsmycke. =(



Ha en bra helg allesammans. Själv så har jag jobb som väntar lördag & söndag!


Sthlm nästa!

Jo, jag har faktiskt tagit steget!
Imorn åker jag med 10-flyget till arlanda där min kusin hämtar mig. Helt sjukt tokigt!! Bokade imorse och jag ska åka imorn överdagen! =D Ska bli riktigt skojjigt. Hon har två småbarn, Elsa snart 5 månader och noa drygt 2 år, världens mysigaste barn. Jag längtar tills jag kommer dit.

Vi ska dra en shoppingtrip till någon trevlig galleria och sen får vi se... åker hem sent på kvällen så jag hinner vara en bra stund. =D

Helgen har varit både tung och underbar på samma gång.. Jag har jobbat och lördagen funkade ingenting kändes de som. Jätte trist.. de har varit mycket folk så jag tycker synd om kunderna som har lidit. Vi måste nog bemannas lite mer folk på helgerna nu när sommaren drar igång. Alla köper ju sommarmöbler.

Annars har Malin & Tobbe hälsat på i fredags, vi bjöd på tacos och spelade sällskapsspel under kvällen. Lördagen gick jag och Danne ut på fin restaurang och firade vår ett årsdag! Jättemysigt! Senare under kvällen hyrde vi film och myste hemma i soffan hela kvällen.
Idag har vi varit till Dannes bror som fyllde 25 år, fikat massa gott hembak! Mums.

Nu ska jag packa handväskan för morgondagen. =P Hihi...

Ha en underbar vecka.

Ps. nu är jag i vecka 12 dag 3.... åååhhh snart över Ds.

Våren är på gång!

Kan detta vara de bästa?! Solen skiner!! De är så sjukt underbart, den ger så mycket energi! Jag orkar så mycket mera & känner mig extra nykär i min prins! =D
Trotts att jag jobbar idag så känns de som om jag svävar på rosa moln fram & tillbaka här hemma. Allt i livet blir så mycket lättare, solen borde alltid skina över Luleå. Nu de senaste dagarna har jag orkat vara vaken till efter kl 22.00... De var inte igår de hände. De känns rätt så skönt att vara lite social igen med min karl som har fått stå ut med en gnällande halvfet gravid tjej. =P De är så livet är.

Nu den 20 april firar jag och Danne 1 år. Vi ska ut och äta på waldorf och sen gå på bio. Sötnosen gav mig chansen och välja film....så de blev en romantisk komedi. Ska bli riktigt skoj att göra något bara jag & han. =)

Längtar tills imorn! Nästan så att de pirrar i magen. Jag & min lover Malin ska ses! (Eller ja Tobbe & Danne får vara med också) De blir tacokväll hos oss med lite sällskapsspel under kvällen. Vi har inte lyckats ses på SÅÅÅ länge. Saknar hon massor! Har massa tjejsnack att ta igen.

Sen så känner jag mig totalt nere över stan! Helt sjukt vad lite utbud de finns på marknaden här i Luleå. Jag & Vera gick på stan i måndags och jag ville hitta en tröja som satt fint. Under hela dagen fann jag inte en endaste. Så himla trist! Antingen sitter allt som ett korvskin och jag ser bara allmänt konstig ut eller så finns de tröjor som min mormor tycker är asläckra! =( Fy vad lite för oss blivande unga mammor. Modet är ju som okey, men saker och ting gör att man bara ser större ut. Och tajta tröjor är korta och en omöjlighet att se minsta normal ut i.
Ska jag måste flyga till STHLM över dagen eller vad är de som händer?

Nåja, jag går in i magiska veckan idag....12! Så nu håller jag bara tummarna att allt går vägen den svåra tiden iaf. =D Så jag kan pusta ut sen.

Chip & hej leverpastej!

Trodde inte magen skulle växa nu!?

Vecka 11 dag 4
Ja, shit. Som sagt växer magen hela tiden och nu kan man se en kula som heter duga. =P Känns konstigt men allting blir som mera verkligt.



Nu kanske inte alla tror att jag ligger hemma i soffan o käkar mig fet på chips iaf. Får jag hoppas?! =D De är också så mysigt att Danne börjar fatta att de växer faktiskt något i mig.

Till något annat än magen. Pappas 50års fest vart jätte lyckad! Superskojjigt hade vi till sent in på natten. Många kom, jag tror att de flesta hade lika skoj som mig!



Vi dansade, åt, drack, tävlade och barhängde. Vera o josse serverade och allt bara flöt på.

Nu måste jag kila tyvärr. Ska göra mig iordning och sen dra till stan och träffa Vera, vi ska mamma shoppa! hihi.
Ha en bra vecka allihopa!

sover & jobbar just nu

Fram till igår blev de 14 dagar på raken med jobb & kurs. Jag har undrat varför min trötthet hade tagit över mitt liv. De är så konstigt att somna kl nio på kvällarna och sen vakna nio och inte få upp ögonen. Biet, som vi kallar bebisen, lever i mig nu så jag vet att de gör mig trött också. Men denna vecka har varit hopplös att hålla ögonen uppe... Men får vara ledig idag!

Men de blir ingen lugn stund nu iaf, pappa håller på att fylla år. Till och med 50, jämnt! Så ikväll ska vi dit på smörgåstårta och fredag blir de fullt upp med dukning inför festen och lördagen förberedelser och PARTY! Ojoj helt sjukt vad veckorna rullar på i 180!! Jag hinner knappt tänka här i mellan. Danne har beordrat mig att vila idag och imorn men de är så svårt. Kanske jag borde prova de så jag lyckas vara vaken till tio åtminstone.

En tripp till stan med broder och shoppa lite kläder. Känns mysigt att få lite syskontid, hoppas han vill mysa ner på ett café och ta en fika (ÄLSKAR DE), annars får jag ragga upp en kompis. Henke kanske skulle ringa mig. Jag hoppas jag får träffa min invalida vän. Han har tyvärr gjort en vurpa i backen och axeln hoppade urled. Nu går han med VÄRSTA ställningen. Hihi, han är rätt så söt. Kan inte göra någonting, men de är synd om han. Hoppas allt läker bra. De brukar vara så svårt att få till en axel.
En sak jag inte får glömma idag är att kika in på POP och träffa Annika som jag inte sett på veckor! viktigt!


Idag: mår sisådär, trött och jävligt ont i ländryggen! Går in i vecka 11 idag! snart 12...längtar! Och en sak som jag o Danne märkte igår. Magen är stenhård på kvällarna och jag ser helt o hållet gravid ut. SHIT!

Chip & hej!

Kan inte hålla mig längre...

Jag har för länge sen pratat om något som har hänt...Jag hade en ganska omtumlande vecka då!
Min lilla hemlis är nog bara 2,5 cm snart... en liten bebis i magen!!!

De var lyckligaste dagen i mitt liv, när jag fick veta att jag hade ett till litet liv i magen. Tårarna rann av lycka och hela den veckan svävade jag på rosa moln. (De gör jag fortfarande, men chocken har lagt sig)
Jag är nu i vecka 10 och de är två veckor kvar till den magiska gränsen. Jag håller tummarna att allt ska gå bra bara... Jag & Danne har varit på första inskrivningen hos en underbar barnmorska som heter Lisa.

Under dessa veckor har jag mått hysat bra. De var bara en morgon jag inte kunde hålla kvar frukosten. Men nu rullar de bara på med lite smått illamående och mycket mycket tröttsamt. Sover 12h per natt och är lika trött iaf.

Stickan & Magen nu!




Så var de sagt! =D Nu ska jag gå och mysa ner i sängen och kolla in en kul film!
Puss & hej!

Dundret med Handels!

Förlåter ni mig. Har varit lite borta, jobbat och rest till Dundret.

Jag, Malin & Theeres bestämde oss för att boka upp oss för resa till Dundret med Handels (ungdomskurs). Avresan gick första april från Luleå busstation och fortsatte till Dundret med rasande fart. Vi har haft föreläsningar 5-6 timmar per dag och fritt resten. Dom bjöd på husrum, mat & resa. Vi har solat i backen men gjorde en liten tabbe, vi prommade ner för hela backen ( vi bodde typ högst upp ) och satte oss o tittade in i solen. Men tillbaka vägen var inte lika lätt. Suck & Stön!! Fy tusan så jobbigt, de smakade blod i munnen efter man nått toppen. Jag trodde aldrig jag skulle återhämta mig. Men efter jag fick min efterlängtade Pucko (lakritsglass) så gick de värsta över.

Jag o Malin myste på rummet kollade tv och käkade chips. De övriga höll igång med fest framåt morgonen. Jag har lärt mig massor om mina rättigheter och skyldigheter. Denna kurs är verkligen att rekomendera!

Vi tog också en tur ner på byn med angelica och hennes vrålåk.. shoppade lite och tog en fika tillsammans. Alla i detta GÄNG var supertrevliga.. Vi tre höll mest ihop med Ella, Emelie & Angelica. Vi hade superskojjigt! Alla hade lite problem med servicen på hotellet. Maten, beställningar, stugorna, attityden....mycket vart tokigt. Men men dom skulle inte få förstöra något. Vi röjjde på!

Längtade hem efter min underbara prins mycket. Men nu har jag fått komma hem till honom, och han hade överaskat mig med att städa hela huset! Vilken karl jag har!!! Älskar dig!

Ska bättra mig nu... jag lovar. Puussss & Heej!

RSS 2.0