Osäker vattenavgång

Jo igår 23.30 gick nog mitt vatten, men inne på förlossningen kunde dom inte se de. Men nu kommer de bara mer och mer. Och jag känner att något håller på att hända. Så nästa gång jag skriver har jag kanske en liten bebis. Vi blir mamma och pappa innan måndagens slut iaf. Om inte mina värkar startar innan söndag kväll så sätter dom igång mig. Så så är läget nu!

Ville bara meddela er alla som läser.
Nu måste jag gå och vila, jag har inte haft många timmars sömn inatt, Ska jo snart orka med en förlossning.

Ha de bra alla tills dess. Kramiss

5 dagar till BF

Nu är de närmare än någonsin! Sitter hemma här och har pysslat lite med allt möjligt. Försöker hitta lite BB musik att ta med. Svårt att hitta bra musik som inte är dunkadunka och inte för trista. Men försöker få ihop något iaf. Jag hoppas inte jag behöver gå över två veckor iaf. Allt är bättre än de.

Igår kände jag mig lite mer säker med lilla Liam. Jag vågade röra mig och inte bara sitta blickstilla. Hihi. Nu längtar både jag och min älskling Danne efter vårat lilla Bii så mycket.
Ikväll så kan vi nog börja använda våran efterlängtade toalett. Ska bli så skönt att slippa springa upp mitt i natten varje natt flera gånger. Jag ska fota när allt är på plats och lägga ut lite bilder så ni får se.

Annars händer inte så mycket idag. Har en skön hemmadag... måste åka upp på statoil och inhandla mjölk.

Ha de bäst allihopa.

(Daniel du är den underbaraste, är så glad att de blev du och jag. Som två pusselbitar föll vi bara ihop. =) )

Carl Curth Harry

Calle kom till världen 081027 kl 22.24. Han var 52cm lång och vägde 3680g. Vera och Johan har blivit föräldrar nu! Så himla skojjigt. Hela familjen mådde finfint!
Nu är de verkligen bara lilla jag kvar.

Nåjaa, idag ska jag åka en sväng till Annika. Kanske efter tolvsnåret. =D Ska bli kul att ses igen..sen ville sofia & alicia ha en onsdagsträff. Så de blir säkert de också. Jag vet inte riktigt hur länge man vågar fara och flänga såhär. Men någon dag till =P

Är så glad för eran skull!! Jag önskar familjen Hägglund / Pettersson en super första dag!!

Pusspuss

Skickade vera på förlossning

Idag när jag kom och skulle plocka upp Vera i stan så gick inte riktigt planen som den skulle. Hennes värkarbete var igång när jag kom! SÅÅ KUL!! =D
Vi satt och prata mellan värkarna men dom blev som bara tätare så tillslut ringde hon in till förlossningen och de var dags att åka in. Johan fick avsluta sin dag på jobb och komma hem. Åh hoppas allt går bra och att hon får sin bebis idag!
Lycka till gumman.

Själv längtar jag ihjäl mig... ojoj en vecka idag!!
Ska springa i lite trappor, hoppa lite och äta glass med ananas. Hörde att de kan skynda på. =P

Annars har vi varit till Tony, Pernilla, Tuva och lill eddie och druckit kaffe. Danne hjälpte och sågade av några rör som vanligt. =P Jag satt och tittade på Eddie mestadels. Och fick supersöta teckningar av Tuva! Måste hänga upp dom finns uppe när hon kommer och besöker mig nästa gång. =D

Nu är de snart sussa men först ska jag och älsk se på se läskig serie vi följer.

Ha en bra kväll! Kramkram

Snart prick en vecka

Jepp, yes så är de imorn är de en vecka kvar till BF dagen. Får se om denna lilla bebis har tänkt komma någon gång. :P I helgen har vi firat mickes 50-års dag lite tidigt. Men han ska åka till USA så de fick bli så.
Sen har jag pysslat här hemma. Jag och älsk glömde ställa tillbaka klockan igår så vi råka vakna kl 05.00 imorse. Vi skulle upp kl sex men de blev inte riktigt såå... OPS!

Nu går tankarna mest åt Vera. Undrar om hennes värk arbete kommit igång nu. Hon svarade inte på mitt mess..eller så messar hon snart åt mig. Hon skulle ha i tisdags så nu tycker jag som de är dags. =D

Nu ska jag se på mammor på TV. Sen blir de sängen och bok. Hoppas alla har haft en trevlig helg.
kramkramis

Besök hela dagen! :D

Oj vad besök jag har haft idag. Först kom Vera på förmiddagen, fick en supersöt Bii mössa av henne. Förstår dock inte hur hon vågade sätta sig i bilen samma dag som hon är beräknad. (Men allt gick ju bra) ...vi får se när hennes calle har tänkt komma.
Sen vid fyratiden kom Malin & Nobban med värsta bakelserna. Oj vad jag fikade igår jag var så mätt att jag orkade inte röra mig. Sen fick jag (eller vår lille krabat) en present av Malin & Tobbe. Superfint påslakan med små biin på och en sööt heffaklump. Bebisen har ju inte ens kommit än men ändå kommer massa presenter. Ojoj. Alla kommer skämma bort den lille så.

Igår fick jag sånna värkar igen. Malin sa: De såg ut som om du fick en kniv i magen. (och de känns precis så) När dom åkte la jag mig i soffan och då avtog dom. Nu blir jag lite rädd varje gång. Jag kommer nog inte våga inse att de börjar när de väl börjar.

Kunde inte sova idag heller... så sitter vid dumburken igen. Får se vad jag hittar på idag. Jag kan nog inte bara sitta hemma... =P
Tack för allt fint igår!!

Kramiss

1,5 år



Igår firades de 1,5 år för mig och min älskling. Han lyckades överaska mig med superfin blombukett också. (andra gången under tiden vi varit tillsammans)
Vi åt mysmiddag med kött och klyftpotatis och efterrätt chokladpudding. MUMS! På kvällen blev de dusch och tvmys. Länge sen vi verkligen inte gjorde något annat som jobb o jobb. Kände mig verkligen som en sessa igår. Han gör mig till lyckligaste tjejen på jorden. Under kvällen så låg jag i soffan och helt plötsligt kände jag något som jag inte känt förut. Tre gånger efter varann kom de. Just under magen drog de bara till och jag fick nog ut ett litet aj också. Blev lite skraj men de gick ju över.... livmordern tränar nog sig inför den stora dagen....ska till mvc på fredag så då får jag se vad hon säger.

Igår besökte jag också Annika och Lille Liam som nu har vuxit massor på bara en vecka. De är så kul och mysigt att vara där. Vi åt lunch och tog en kopp kaffe. Surrade om allt mellan himmel och jord. Bajs, Bröst, förlossning och allt där till ni inte ens kan tänka er.. =P  Haha

Idag är de dagen D för Vera. Hoppas hennes bebis kommer snart. De är ju så tungt att bara gå och vänta in den lilla. Vi skulle höras idag så vi får se om vi kan ses eller om lillen har tänkt komma ut.
Annars blir jag nog hemma.

I vecka 39

Tung, trött och otålig..

Din vikt planar förmodligen ut nu, vissa kvinnor går till och med ner i vikt den sista veckan. Magen är ungefär lika stor som vid förra veckans kontroll men den kan ha sjunkit lite till. Livmodertappen blir mjuk, relaxin mjukar upp dina bäckenfogar så att du får en smidigare förlossning. Det slem som sitter i livmoderhalsen och som brukar kallas "slemproppen", kan glida ut en eller ett par veckor före förlossningen

I vecka 39 är medelkroppslängden 51 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 3450 gr. Huvudets omkrets är 35 cm.

En del barn ökar fortfarande i vikt medan andra magrar.

Normal mängd fostervatten är i slutet av graviditeten ungefär 0,5-1,5 liter. Fostervattnet omsätts snabbt, med ungefär 0,5 liter i timmen, vilket betyder att hela fostervattenmängden i slutet på graviditeten byts ut varannan till var tredje timme.

Det är ont om plats i livmodern och då kan det hända att navelsträngen ligger ett eller flera varv kring halsen eller kroppen på barnet, och det kan ibland påverka barnets hjärtljud i slutet av förlossningen.  Cirka 20 procent föds med navelsträngen runt halsen och det är oftast inget problem. I de flesta fall behövs ingen annan åtgärd än att barnmorskan för navelsträngen över huvudet på barnet i samband med födseln.

A big big girl!

  I vecka 38                                           


Helg uppdatering.

Sorry sorry alla att jag inte har skrivit på några dagar..

Fredag, var jag in och köpte klinker till hallgolvet med min bror. Sedan skulle Danne hjälpa någon att koppla in en toalettstol så han blev rätt så sen i fredags. Jag åkte till mamma och pappa och friserade honom. Sen var jag trött och slut och var tvungen att åka hem och lägga mig framför idol. My prins kom hem och myste ner i soffan med mig. =D


Lördagsmorgon hände massor, 06.45 ringde Dannes bror (fråga mig inte varför???), kl 07.45 kom min faster hit med Vovven Tina, och kl 08.15 ringde min mormor för att kolla att Tina kommit fram hel. (knepiga) De blev inte mycket sova för mig. Så jag löste korsord till Danne vaknade och sen blev de storheden för inköp av bänkskiva till tvättstugan. Micke har varit och renoverat hela helgen så nu är de kaklat och klar i badrum och tvättstuga. Nu ska vi bara börja montera in all inredning. JIPPI! I lördags fick jag värk under magen som jag har haft lite då och då. Blev liggandes i soffan en stor del av eftermiddagen och kvällen. Film och mys.


Söndagen, besökte mamma och pappas hus för sista gången. Rätt så sorgligt att nu äger dom inte de mera. =P Söndagsstäd och lite pyssel här hemma och helt plötsligt så var klockan mycket. Vi körde de sista prylarna med pickisen till mamma och pappas lägenhet också. Fick kinamat på söndag kväll. Supermumsigt!
Efter en lång helg så var jag rätt så slut. Jag har börjat få vätska också i händer och fötter. Mest fötterna, tårna är så svullna att de finns inget mellanrum... =P



Sjukt fula!!

Detta var helgen bravader...!



Sängliggandes..

Ajajaaa måste stå vikt dubbelt eller ligga ner..

Danne åkte nyss och hämta lite mat, jag orkar
inte ställa mig vid spisen idag. Vi pysslar på med
renoveringen i helgen. Inte såå långt kvar nu.

Nu måste jag vila. Ha en bra helg alla!!

>Går jag upp före tuppen?<



Igår var jag och Tyra gums ute i solen. Så skönt väder... =D Var hemma igår hela dagen.. jag bakade kokostoppar, cheasecake och gjorde en stek i ugn. De vart riktigt mumma! De var rätt så skönt att pyssla på hemma igår..så när Danne kom hem åt vi bara och sen åkte vi och hälsade på i prästholm... de är så mysigt att bara komma dit. De var också länge sen sist så Lena tyckte min mage var superstor. Hihi.

Idag kommer dom hit och ska käka middag med oss för att Micke ska fortsätta med badrummet. De största jobbet ska bli klart i helgen så nu gäller de att ligga i. Jag ska in idag till city och köpa lite färg till dörrlister. I helg måste vi inhandla de sista prylarna för toalett och tvättstuga.

Åh vad jag längtar till att stå i min dusch här i huset och inte behöva springa upp för alla trappor bara för att kissa... Tiihii

Uppe med tuppen idag. Undra vad jag ska hitta på...hmm.

Kramkram

Bebis i famnen



De var supermysigt att vara hos Annika & Liam. Vi åt kinamat, surrade om allt och inget... de är så roligt att se hur allt funkar. Jag får liten tjuvstart =D
Han grät inte och han skrek aldrig...han bara knorrar lite sen får han lite mat eller somnar in så blir han nöjd. Herreguu, vilken kis... jag kommer nog inte få så här snäll bebis. =P

Idag ska jag nog bara vara hemma, fixa och dona lite...ta en mysig höst prommis i solen.

Annars har jag en liten idé för veckan... JAG VILL ÅKA TILL IKEA. Hur gör djur? Jag vågar inte bege mig själv, ifall de händer något skulle jag vilja ha en som kan köra bil iaf. Får se om någon villig själ hör av sig. Annars kanske mamma min kunde komma med nästa vecka någon dag. (hon är borta på resa med jobbet i veckan) Så de kanske löser sig.

Ha en fin dag!! Solen skiner.

Från rörligt till ruckbart.

Barnmorskebesöket gick super trotts att hon glömt att vi skulle ses igen. De är lite jobbigt att påminna hon varje gång om ditt & datt. Men iaf så gick vi igenom hur graviteten har varit... trotts all värk hit och dit så har min varit rätt så normal. Hon mätte magen och bedömde att barnet kanske skulle väga kring 3,5kg om den kommer på dagen D. (de var så hon upplevde de) Skönt att höra när Lena berättade vad Daniel vägde... 5,6kg!!! Jag vill inte klämma ut en sån big baby! =P Sen lyssnade vi på hjärtat... När man puttade till den lilla så ökade pulsen och sen när allt blev lungt och tyst gick pulsen ner. Den låg mellan 145-155 under tiden vi lyssnade. När hon kände på huvudet så är de bara ruckbart nu... de har varit rörligt de senaste besöken.. så nu sjunker huvudet precis som de ska... =D Är så nyfiken på de lilla livet i mig... vem är du? hur ser du ut? De är helt otroligt vad vi kan skapa här i världen!!!

Idag blir de att åka till Annika en sväng.... Få träffa den 2veckor och 2dagar gamla Liam. De ska bli så kul... och skönt att kunna ställa vilken fråga som helst. De är så skönt att ha en bästa vän som får barn typ samtidigt. babymys idag!! Ser framemot allt faktiskt, byta blöjor och torka kräk. HAHA!

Ha en underbart bra dag.. hoppas solen kikar fram! Kramis


Allt & inget.

Då var de måndag igen.
Helgen har varit jättebra. Vi har hunnit göra massor.... fredagen åt vi smörgåstårta som jag gjort. Mums vad gott de är!!! Sen myste vi ner o soffan med godis och chips...såg på idol och tog hand om varann. Nu är de inte många till ensamma helger tillsammans.



Lördagen började vi på storheden, vi köpte in lite smågrejjer till vårat badrum/tvättstuga. De blir mer saker än man tror! Sen skulle vi kika på bil, de slutade med att vi köpte bil också. Nu ska vi se hur de går. Vi måste kolla upp en sak med bilen som vi märkte när vi kom hem med den...men fixar den de så behåller vi den. De är en äldre dam född 96, den är superfin, vill så gärna behålla den. Vagnen passar i den och allt... känns inte som jag orkar leta efter en kombi mera.
Lördagen fortsatte hemma, Dannes pappa har arbetat på vårtat badrum så nu är alla väggar kaklade och tvättstugans golv är lagd...Känns så KUL när de händer grejjer.... Vill bara så klart allt. =D
Under lördagskvällen städade vi i renoveringsprojektet och sen var båda helt slut.

Tvättstugan, svårt att se men typ såhär blir de. Lådan är där maskinerna ska stå:

Gråa duschhörnan i badrummet:


Andra hörnan, där ska toalettstolen stå och de röda hålet ska bli ett skåp:


Söndagen så steg jag upp med tuppen och bakade några småkakor, åt frukost och sen var de bara ut och röjja på gården innan snön kommer. Vi har nu klippt gräset för sista gången. Åkte även på krauta en gång till pga, att vi saknade några plattor.. hem igen och fortsätta med gården. Nu börjar de likna något. Då är de bara för snön att komma. =D

Lilla biet tycker i magen hela tiden. De känns att den inte har så mycket plats mera för de är inte sparkar mera. Och den låter mitt revben vara i fred också... =D Skönt. Jag känner att den ligger riktigt långt ner nu med huvudet och jag får sånna känningar neråt ofta nu. Jag kallar de för "kniven i snuttan" (HAHA), alla som har varit gravida verkar fatta precis vad jag menar. Jag hörde att de kanske kunde vara att den tycker på en nerv  så de känns sådär jävla ONT!
Idag ska jag till barnmorskan så jag ska prata med henne om de så kanske hon kan förklara mera. Idag är de också prick 3v till dagen D... Undra när detta lilla liv ska komma??!
Är så bebissjuk så ska till Annika imorn och hälsa på igen. Hennes karl har ju börjat jobba så jag tänkte köpa med mig lunch och mysa ner med henne och bebisen såklart! =D
Mormor har stickat en jättesöt dress (kofta, byxa, mössa, tossor, sockar, vantar) Lägger in en bild. Sockersött.

.


Vissa stunder känns de som om jag är rätt så less att ha denna gigantiska mage, när man inte är gravid och ser alla underbara magar så är de en helt annan sak än att sitta här med denna mage. Jag känner mig så den klumpigaste elefanten på jorden. Jag känner mig rätt så redo på att gå vidare till stadiet där lillen ska komma ut.

Nu ska jag och lilla tyra äta frukost och ta en liten prommis. Ha en bra första dag idag!!! =D

 Ögonen säger allt.

Slut med energin.

Sovit till nu, helt sjukt länge! Jag som alltid är uppe med tuppen.

Igår var jag till Alicia & Sofia.. vi prommenerade ner till vattnet på Tuna, surrade och alicia sov.. Helt plötsligt vaknade hon och skrek... vi förstod ingenting. Men när Sofia plockade upp henne flög en geting ut ur vagnen. Alicia hade nog blivit biten! Vi drog av mössa, overoll, började klä av henne kläderna men vi såg inget.... efter några sekunder (vi var lite hispiga men alicia var lugn) såg vi att de blossade upp en röd fläck på kinden med ett bett i. Vad gör man????? Vi tog vårt pick och pack och började vår hemväg medans sofia ringde till hennes mamma efter råd. De blev ett besök på vårdcentralen... men alicia som då svammlade på, skrattade och lekte tycktes inte alls påverkas. =P Alicia med sina hispiga mamma och snurriga Erica begav sig hem med kladdkaka och grädde...
Kaos dagen kan vi nu skratta åt men man blir så rädd när en sån liten bebis blir biten. Jag som mamma hade nog haft svårt att behålla lugnet. Vi avslutade dagen hemma hos dom med gott fika och mys.

Alicia är på gång mot Tyra (dannes vovve) dom tyckte jättemycket om varann, Tyra slickade bara på Alicia när hon kom nära..



Tänkte jag skulle visa magen min nu också i vecka 37 som jag är. Jag tycker inte den växer men alla tycker att jag blivit större och större.



Nu ska jag kila till duschen och gör mig lite fin. (för min prins) annars blir de nog och vara hemma idag, göra smörgåstårta till mig och älsk.... <3

Kramisss

Chocktillstånd

Aldrig har jag hållt en sån liten bebis som Liam. Han var så lätt, så små långsmala fingrar, naglarna var pyttepytte och allt var bara så pluttit! 8 dagar gammal låg han och sov i mina armar... en helt underbar stund!! =D Ville inte slita mig ifrån honom... men tillslut var jag tvungen att lämna familjen. Kommer nog inte dröja allt för länge innan jag besöker dom igen. Så fort jag får bebis abstinens. =P (Han var sååå liten)

Känns overkligt att vi också ska ha en sån liten parvel här hemma. Lilla livet i min mage kommer inom kort nu. De kan ju vara allt från 2-6veckor egentligen. Men man får väl räkna med de värsta dagen D kommer och sen går jag två veckor över och får ett igångsättnings datum som jag kommer att använda. Suck. Jobbigt att inte veta. =P

VECKA 37

Om barnet skulle födas nu räknas det som fullgånget. Barnet är moget och väl förberett för livet utanför livmodern.

De flesta barn ligger med huvudet i bäckenet, 4 procent ligger med stjärten före. Huvudet - eller stjärten - tränger ner i bäckenet och fixerar sig. Tidpunkten varierar dock mycket, hos en förstföderska kan huvudet redan vara fixerat sedan flera veckor. Nattsömnen är inte så god som tidigare. Antingen måste du gå upp och kissa eller så sparkar ditt barn så att du inte kan sova.

I vecka 37 är medelkroppslängden 49 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 3000 gr. Huvudets omkrets är 34 cm. Från och med den här veckan är inte ditt barn för tidigt född. De mesta av lanugohåret är borta. Lungorna har mognat. Barnet sväljer fostervatten och kissar, vilket är en viktig del i balansen av mängden fostervatten. Vid födelsen har ditt barn 300 ben i kroppen medan vuxna har 206, flera är ganska mjuka till en början. Vissa av benen växer samman i barndomen.


uppdatering..

Söndagen var Danne lite bakis men fick upp honom tillslut. Vi var tvungen att fixa volvon så jag hade något att köra med i veckan.. =P De var de vi gjorde under dagen. Fick väldigt mycket sammandragningar så var tvungen gå och vila... eftermiddagen hamnade vi trötta framför tv:n. Vi somnade nog före halv elva också...
Dannes pappa var hos oss i helgen och fixade med kakel. Nu är hela tvättstugan klar samt över halva toaletten. JIPPI! De hämder något. (golvet lägger vi stst)

Nu är de måndag igen och jag ska in på jobb och fixa några papper... göra lite ärenden på stan och möta upp vera. Sen i eftermiddag ska jag & Danne åka och titta på de lilla underbara livet Liam... (De kommer kanske bli två Liam om min lilla också har tänkt komma) Ska blir superskoj att kolla in den lilla parveln som varit i Annikas mage.... Tänk att om 4v kanske jag också har en liten... =D

Namnen har ju varit klara sen länge tillbaka... de var nästan de första vi kom på... grabben blir Liam och tjejen Natalie ( kanske med h )
om de nu inte kommer någon helt annan? =P man kan aldrig veta..

nu måste jag verkligen kila. ciaociao

helgens bravader.

Helgen har varit jättebra. I fredags åt jag och älsk efterlängtade hamburgare, strips och dipp! Mumma var de!! Sen fixade vi lite nere hos christian som nu har flyttat in helt! De blev en lugn kväll framför Tv:n... mys och godnatt. Lördagen åkte jag direkt till mamma och pappas hus för att hjälpa de jag kunde.. vi städade hela dagen och sen blev jag helt slut. Danne skulle till Christian och se trav och spela poker under kvällen så jag stannade hemma... Vid åtta tiden ringde Danne och ville att jag skulle komma ner så jag gick ner och surrade lite med massa folk. Rätt så trevligt, men blev rätt så trött..

uppdaterar lite sen

vilken jobbig natt..

Igår höll jag igång som bara den! Dammsög, skurade, tvättade (igen), målade, plockade, donade, städade en garderob, vek tvätt, bytte gardiner mm... Men i slutet av dagen efter middagen fick jag nog min första förvärk tror jag. Jag stod böjd neråt och kunde inte röra mig de höll i sig i kanske en minut... AJ! Och värre ska de bli. Efter detta så hade jag molande mensvärk hela kvällen... hade svårt att somna pga. värken och i natt kl 02.30 vaknade jag och jag har inte kunnat somna om.... suck. Ska lägga mig och läsa en stund nu och se om jag kan ta en tupplur för de känns lite bättre.

IDAG PRICK EN MÅNAD!

I vecka 36 är medelkroppslängden 48 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2800 gr. Huvudets omkrets är 33.5 cm. Alla inre organ är färdigbildade. Barnet gör sig färdigt att födas när som helst. Underhudsfettet tilltar snabbt i mängd, kinderna är runda och det skrynkliga utseendet är försvunnet.

Får snart besök av Vera (och kanske Sirre skulle dyka upp) så ska vila lite nu...

Är så glad att de är fredag och helg med Darling nu!!!! Du är mitt allt baby!

-Tossig-

Blir lite tossig att sitta hemma. Igår bakade jag 83 bullar IGEN.
Vi har haft så mycket främmande så nu var de snart tomt igen..
De kanske finns kvar någon enstaka till efter bebisen kommer,
eller så får ni bara en slät kopp kaffe =P Sen strök jag gardiner till
vardagsrummet och lite påslakan till Biet. Mamma & Pappa kom
efter jobbet och käkade mat sen hakade jag på till huset och hjälpte
mamma lite med städning. Vi tar lite varje dag så är de ju snart
klart!! När jag kom hem gick jag ner till ena lägenheten här där
vi håller på att göra klart för inflyttning. Danne & jag höll på till tio
sen var vi båda totalt orkeslösa så de blev sängen på momangen!

Under dagen igår fick jag sammandragningar som jag inte haft förr.. nu
blir de allt starkare och känns ända ner till "skönheten". =P Jag känner mig
helt redo inför förlossningen de är bara lite praktiska saker jag skulle vilja
ha klart här hemma först. De jag oroar mig att jag ska glömma i all stress när de börjar
komma igång är andningen. Den är nog A.O för att allt ska gå hyfsat bra.
Vår lilla bebis i magen lever livet. Den kickar och rör sig, ibland undrar jag
om den någonsin sover? Men de börjar bli riktigt trångt så den trycker i huden
så ibland känns de som om de ska komma en bebis ut genom huden.

Blir nog kanske hemma idag också, funderade först att ta bussen in men
jag vet inte riktigt vilket ärende jag hade... =D Vi får se.Ska kanske hänga
upp nya gardiner idag samt städa lite.

Puss puss


Bilprojektet åt skogen!

Bilprojekten har inte gått som planerat. SUCK! Första bilen kändes inte alls bara. Ett ruckel..
Andra bilen var en privatperson som sålde och när jag kom till parkeringen just efter 18.00 som bestämt,
ringde jag till deras hemtelefon och mannen (som tydligen inte skulle vara hemma enligt frun) svarade
och jag sa att jag hade bestämt tid med hans fru om att titta på bilen. Karln i luren började skratta och förklarade att han
hade visat bilen för massa folk under eftermiddagen (konstigt! för enligt frun skulle ingen vara hemma förrän sex)
och att den blev såld på en gång. Han skrattade omvartannat när han berättade att han sålt den. Jag fick inte
ens en ursäkt (kanske förlåt att vi inte ringde dig, eller ursäkta att de blev som de blev) Med mina hormonsvallningar
just nu sa jag hejdå och klappade igen luren! Jag kastade mig in i bilen,svor och grät om vartannat vilka idioter
dom var!!! Hur kan man bara behandla någon så.... Audin fick ett sista race hem, sen sålde jag min pärla samma kväll.
Nu är jag billös..... (trist när jag bor i Persön) Danne ska försöka hinna att sätta ihop volvon ikväll eller imorn åt mig
så jag tar mig någonstans.


Denna vecka har som börjat knepigt. Har haft en del otur och de känns som om de bara kan bli bättre nu.
Hoppas jag iaf.


Igår var jag uppe med tuppen 6.30,  hann tvätta 6 maskiner med kläder, handdukar och lite till biet. Sen kl 12 for jag
med svärmor och sara till stan. Jag fick lösa in min postväxel, så nu är jag en rich bitch för ett par dagar. De ända jag hittade på stan var supersöta boxarhandskar i rosa till bilen (luktagott). Ska hänga dom i Dannes bil...hihi! Sen handlade vi på Maxi, fanns faktiskt en massa erbjudanden och jag köpte allt. Tänkte att de är bäst nu att fylla frysen med sånt
som är lätt att laga sen när bebisen kommer som köttbullar, fiskpinnar, pyttipanna osv... Jag har hört att matlagning är
de sista man tänker på.

Idag vet jag inte vad de blir, kanske en hemmadag här själv. De skulle vara rätt så skönt.
Men jag trivs ju bäst med sällskap...tur att telefonen finns. Då kan man alltid surra till sig
sällskap. Alla vänner... hör gärna av er om ni är pratsugna =P


Puss puss!!


RSS 2.0