Kom påskharen till dig?

Då var denna storhelg avklarad. Jag är faktiskt riktigt nöjd med den. I torsdags var jag ledig så jag gjorde smörgåstårta till mig och prinsen, vi firade 11 månader. ;) Min kusse från england kom förbi och tittade hur jag hade fått de i mitt nya hem. Hela familjen min kom och vi fikade och drack kaffe. Steve, hennes pojkvän, var också med så alla snubblade fram och tillbaka på engelskan.
Senare på kvällen åkte vi till Prästholm till Dannes föräldrar, vi tog med smörgåstårtan så vi skulle ha lite frukost o bjuda på =P
Vi var i Prästholm till Lördagen, vi hann med lite av varje, åkte skoter ut på pålberget två dagar. Jag, Danne, Matte, Mia, Robban, Johannes, Johan och Bebben. Alla var med!! Vi har grillat korv, gjort viltskav i murikan, druckit varm choklad och vissa drack öl. Solen sken igenom molnen lite så de var riktigt mysigt.
Sen bjöd Lena på supergod mat!!
Lördagen åkte vi till mina föräldrar och käkade middag. De vart påskbuffé, supermumsigt! Söndagen hoppade jag in och jobbade extra.... och sen var jag helt slut. Slockande typ halv nio!
Måndagen var vi återigen ledig. SKÖNT!! De blev att åka lite madrass på kullen, sen tog vi skotrarna och körde nästan till sundom, bara för att pröva lite. Var så länge sen sist. Men de känns idag för AJAJ vad ont jag har efter alla guppiga leder. =)
Vid lunchen grävde vi upp en liten sittplats och grillplats. Vi slog oss ner i solen och myste. Åt korv till lunch! De har varit en helt oförglömlig påsk. Vi har haft de så otroligt mysigt! Känns som om man mest har ätit och åter igen ätit.. men de verkar vara de man gör på påsken.
Nåja nu är de jobbtisdag igen. Så de är bara att ta på sig jobboutfiten och sätta igång! De blir mycket jobb i veckan är nog bara ledig onsdag... tror jag.
Hoppas alla har haft en skön påsk. Ta hand om er.

Fjällresan är över.

Började med att köra 40mil i torsdags, mot hemavan. De var rikigt långt att köra men så småningom när klockan slog halv åtta på kvällen parkerade vi vid stugan där Malin hjälpte oss in med grejerna. Vi hade fullpackad bil, kläder, skor, mat och dryck. Vi var rätt så slut första kvällen så de blev tidigt. Jag och Danne skulle sova i våningssäng, men vi envisades med att sova i samma så de blev inte mycket till sömn första natten, vi vred o vände på oss omvartannat men de blev inte bättre. Men mysigt var de iaf.
Dag 2 åkte Tobias & Per ut i backarna, medans jag, Danne och Malin packade ryggan med Varm choklad, smörgås och korv. De grillades och mystes.
På kvällen hade vi bokat bord på en italiensk restaurang högt uppe på toppen, men när vi anlände dit efter att vi besökt after skiin så insåg vi att de inte var så lyckat. (4st rätter att välja mellan, typ kalvlägg och saker jag aldrig hört om) De slutade med att männen lagade oss tacos i stugan. MUMS!
Vi bodde väldigt högt upp, mitt i backen. Superfin utsikt och vädret höll i sig, men vi saknade solen.
Dag 3 blev lugn, jag och Malin tog en prommis åtta på morgonen, ner för hela backen och sen upp igen. ASJOBBIGT! Sen städade vi ur stugan tog en fika i centrumhuset i solen (solen kom när vi for). Sen började vi rulla hemåt, vi hade ju en bit att köra. Käkade pizza i sorsele. Lite oturligt nog fick vi sladd på bilen just när vi lämnat sorsele men jag lyckades räta upp bilen igen, efter de körde jag skakis några mil till innan vi bytte. Men när vi kör ut från Älvsbyn så kör en bil rätt ut på huvudleden vi kom på i flygandes 110...Med möte lyckdes Danne kränga imellan bilarna och vi pustade ut!! Vilken hemfärd. Skönt och vara hemma om jag säger så.


Prommis idag med Mamsen och sen ska jag o min prins åka till Prästholm, där hans föräldrar Lena och Micke bor, hälsa på och kanske äta en bit. =D

Ha en fin vecka allihopa!


Helg-Ledig nu!!

FYRA hela dagars semester! =D
Yes box, helt rätt! Så himla skönt att bara slappna av... Imorgon bär de iväg i min snygge audi till fjälls. Ska slänga mig i en snödriva och titta rakt in i den förhoppningsvis funna solen. Äta grillad korv och dricka varm choklad, mumma.
Ville bara skrika av lycka, I´M FREE!!!!

Sen har jag också fått en tillvidare tjänst på Jysk på 50% plus ett vikariat på 25%...Så nu är jag fast, denna dag kan inte bli bättre.
Jooo...om Danne kommer hem från pokerliret.

Nåja nu ska jag faktiskt inte slöa min lediga tid vid dumburken. Slappa i soffan med roomservice och påskmust!

Tat de lugnt!

Helgjobb över och vardagsjobb igång.

Trivs inte alls med allt helgjobb! Varje vecka när helgen närmar sig så frågar Danne, är du ledig i helgen? och mitt svar är alltid nej! Suck!! Nu har jag jobbat alla helger utom två detta år! Känns som om kroppen säger stopp! Jag tänker just nu varje dag och minut på torsdag denna vecka.... Då drar vi till fjälls. Jag är ledig helg!!! =D Jag och prinsen, Malin och Tobbe och lille Per åker en tripp till en stuga i hemavan bara för att slappna av.
Jag, Danne och Malin ska ta prommisar i solen, grilla korv och dricka varmchoklad medans Tobbe och Per kör slut på sig i backarna. =P Medans vi statsar allt på pulkbacken! Here we come!

I helgen hann vi med min kusins kalas fredagkväll som senare slutade med Let´s Dance och tidig kväll, jobbade hela lördagen, sen hem och svida om till något fint! Danne bjöd ut mig på Waldorf som en del av min födelsedagspresent. Malin, Tobbe, Tomas och Linnéa hakade på och vi slängde i oss allt. Förrätt vitlöksbröd med aioli, Varmrätt: Jag åt Cajun Biffen och Danne Scampi i ostronsås. Svingott! Sen till efterrätt åt jag Cremé Burlé med hallon sorbet (eller hur de nu stavas) Danne åt friterad banan och glass. Sen rullade vi hem till soffan och slockade tidigt! Jag iaf, var så trött att bara ögon small igen! Söndagen var de bara jobb och sen hem och vila.

Jag har beställt två böcker som har anlänt till konsum idag, lyckliga jag ska hämta ut och läsa hela natten. =D Jag jobbar till 18.00 idag, ett under att jag inte går till sju som alltid annars. Imorgon har jag planer att träffa Malin (för jag hoppas hon är ledig), jag börjar först klockan tre. Fika på mat & prat kanske och surra av  oss lite svammel och styra upp hemavan.

Nu har jag ätit min fiberhavregrynsgröt och ägg. Ska studsa iväg till jobbet!

KRAM


Fullspäckad dag

Ojoj, heldag igår på stan med Vera & Johan, vi lunchade på det underbart goda symfoni. Supermumma! Sen gjorde vi stan, jag tror att de bara var meningen att vi skulle gå en snabbsväng men så blev de inte. Johan skulle ha en ny tröja så vi röjde affär till affär utan att lyckas. Efter många misslyckande så började vi dra oss till tjejingare butiker och jag och Vera gjorde något t-shirt fynd. =D Mycket fina!
Sen återupptog vi sökandet på sportaffärerna men tyvärr blev de bara så att jag & Vera hittade skor på rean, superbilliga nike skor (men dom är bruna så jag har inte bestämt mig om dom är fina eller lite sisådär) Johan var inte riktigt nöjd med stan... så vi avrundrade de hela vid halv fyra och då var de dags att hämta släp och föra gamla borden på tippen och hämta deras nya... Vi stressade lite men snabbt hamna vi på kronan.... 16.15 OPS!!! De var stängt! Efter många om och men chansade vi på antnäs....... Och turen vände, de var öppet! Sen var jag helt slut och frusen, hem under täcket och framför tv:n hela kvällen. myspys!

Skulle ha städat igår och skulle ha städat idag men är så himla trött att jag bara inte orkar... jag SKA städa imorn istället, jag är ledig så har typ all tid i världen.
Idag ska jag jobba från halv ett men tänkte åka till Malin och mysa ser i storsoffan med en tekopp före..Ibland får man de försöker jag övertala mig själv istället för att städa huset. HÅLL MED! =P

Ha en fin dag, ut i kylan, klä er!


Kalasandet är över, pust!

Oj, oj, obeskrivligt skönt är detta! Trodde aldrig veckan skulle vara över, den är faktiskt den längsta under detta år iaf. Mycket som händer vecka nio, jag är helt totalt färdig i huvudet just nu. Kan inte tänka, ligger här i sängen och pustar ut med att få skriva av mig lite granna.

Födelsedagar om vart annat, jobb inbakad i vardagen blandat med handling inför stora festen och alla kalas, hinna med några vänner och höra på allt som händer runt omkring, mina föräldrar har gjort en värdering på huset så dom ska nog sälja så fort dom hittar en egen lya, shoppa presenter, hinna med sova gör man ju nästan aldrig.... å så lilla nyheten som snart ska berättas... =P Jaaaa, pust! Nog har de varit hektiskt allt, men jag hoppas nästa vecka blir lugnare.... Längtar också jättemycket tills jag o prinsen ska till Hemavan med Malin & Tobbe. De ska bli så otroligt avkopplande!!! Vi ska bara mysa i backen, grilla korv och ta sköna promenader i skogen & solen!

Idag fick jag vara med o mysa på stan med två pärlor.... Malin & Nobban..... underbart att komma ifrån en sjukt bakis Danne och bara snacka "tjejsnack", äta äppelkaka & dricka en gigantisk tekopp. Mumma! Vi gick en sväng på stan och kikade på bokrean och lite småkläder...
Sen när jag kom hem var jag rätt så trött, höll på somna i sängen medans jag läste en ny tidning, men då ringde de på dörrklockan och där stod flyttnissarna! =P Vera & Johan som ville komma och gratta oss, Superfina presenter. Vi käkade bullar och surrade om allt mellan himmel och jord.

Nu ska jag luta mig tillbaka, henke skulle ringa så vi ska surra lite skit i telefonen. Jag känner på mig att drömmarnas värld inte är långt borta. Hoppas de blir en lugn natt med underbara drömmar!!! =D

Natti Natta!

Happy Birthday To Erica

Igår var hela familjen här samt min farbror, hans fru och min kusse josse! Fick superduper fina presenter och de var skoj att ha dom här. Vi surrade om allt mellan himmel och jord. Danne satte igång öl maskinen i förväg så min pappa och farbror kunde smaka en slurp eller två! Mamma halkade också in där någonstans och fick provsmaka. Var sjukt trött när gårdagen var över. Slocknade ganska fort efter jag låst dörren.

 (jag hade varit vaken sen sju på morgonen fick en lite överaskning igår kan man lungt säga så hela dagen var upp och ner....berättar om den senare tror jag....ni får helt enkelt bara vänta några dagar eller veckor så ska ni få veta =P)

Jag har blitt 24 år idag!
Yes, så är de. Jag ska ha liten fest idag för mig & Danne, vi kör med alla underbara vänner lite musik, dryck och mys! Trevligt ska de bli. Men jag måste arbeta nu först 12.00-16.00, känner mig fortfarande trött men ska ut i friska luften så jag blir lite piggare. OJOJ måste kila nu så jag inte kommer försent.

Cipp o hey!





RSS 2.0