Gooo Jul!

GOD JUL PÅ ER ALLA!!!

NU DRAR VI HEMIFRÅN TILL NÄRA OCH KÄRA NÅGON DAG!!

Hoppas ni varit snälla så ni får vad ni önskat er av tomten...

Massa kramar
från hela familjen
Natalie Erica Daniel

Julen är här!! (snart)



SNYGGING

Nu är granen på plats, lyckades klä den igår när lillan sov lite omvartannat. Hon har börjat ta tutten nu så när hon vaknar och är ledsen efter 10 min så stoppade jag in nappen och hon fortsatte sova. SKÖNT! Kändes som om jag ändå hann göra massor. De är riktigt skönt att ha hemma dagar och pyssla på. Har fixat julskinkan idag och handlat lite inför helgen. Tösen skrattar nu bara mer och mer och de är så himla kul när allt händer här. Hon utvecklas för varje dag.

I måndags lämnade vi tösen hos mommo och moffa i 3h. Hur skönt som helst att göra stan själva och avsluta alla julklappsköp. Tydligen så hamnade vi i tidningen den kvällen också. Vi hade parkerat våra bilar på Robertsvik där Danne jobbar med bygget. När vi promenerade tillbaka stod en man och fotade, vi tänkte inte mera på de men fick höra sen att vi hade hamnat med på bilden i torsdagens NSD. OPS! Linslusar som vi är.

I tisdags var jag in med Vera och Calle för att handla Dannes klapp. De gick ju som de gick. Våran lilla tös har ju temprament som heter duga. När hon vill något då ska de hända på momangen. Så medans jag svettades floder i butikerna kunde Vera bara lunka på med sin sovande prins. =D De slutade med rask prommis till bilen och hem till Vera för att lugna lilltjejen. De är skönare att bara vara hemma hos någon. De blir lite lugnare. Nu har jag övat tutte på henne här hemma och hon älskar den. Suger på den som om hon inte gjort annat. =D Så då har jag en liten tröst till henne när hon blir onöjd på stan och så...

En dag kvar för darling. Sen blir han ledig till 6 januari... SÅÅ SKÖNT! Nu kan vi vara alla tre, få lite mera gjort här hemma och bara mysa framför granen och lite tända ljus.

Ska kanske ta och baka en kaka idag.
Ha en underbar JUL alla. (vet inte om jag hinenr skriva mera)!!!

Kramkramkram

PS. Micke kommer hem imorn, Oj så fort allt gick. DS,

Vinterkylan är här!

Då var helgen över, vi spenderade den i prästholm. Mysigt att bara ta de lugnt. Se på tv, äta gott och mysa...

Idag har jag och Natalie varit till Annika och Liam, hälsade på och blev bjuden på lunch. Båda vi hann äta innan våra små liv vaknade. =D De händer inte ofta.
Sen surrade vi massor, vi ska ses igen på onsdag för de blir sista gången före de åker (de åker på söndag och kommer inte tillbaka förrän 29 dec).

Nu myser vi ner i soffan, tänt lite ljus och bara tar hand om varann. Danne kommer nog om någon timme, han hjälper Tobbe med några rör som vanligt. =P

Imorn ska vi till BVC och så ska jag köpa pappas julklapp, sen blir de nog lite handling också. Ibland känns de som om kylen alltid är tom. Imorn skulle Danne med mig för första gången på BVC men som vanligt så har han glömt de och lovat att hjälpa en annan vän med något. Blir helt less att karlar alltid glömmer grejjer!! Vad är de med MÄN och PLANERING....?? De går inte ihop helt enkelt.

Nu somnade lillan... skönt att bara få lite tid själv framför datorn. Lillan blir 5 veckor idag. Tiden springer iväg.

Brrr...klä er när ni ska ut på äventyr!!


Rastlös!

Nu har Natalie hållt mig vaken sen åtta, men hon slumrade till just. Inatt har hon vaknat 23.00, 01.00, 03.00, 05.00 (och då var hon vaken till halv sju) och sen kl 08.00... Vet inte varför hon har bara vilja ha mat, mat & mera mat.
Ibland tror jag hon tömmer mina bröst på mat, finns de något kvar till henne? Men nu har vi sett till att ha ersättning hemma, bara ifall att! De lugnar mig också...
I veckan har jag varit hemma med min sjuka karl, så nu börjar de klia i fingrarna att hitta på något. Vad tusan ska jag hitta på?? Imorn har jag tänkt att vara hemma och fixa ihop några pajer till helgen när vi ska till prästholm.
Messar kanske Vera... se om hon och Calle är på. hmm..

Nattis ler hon ofta när man pratar med henne och jag tror att de inte kommer dröja allt för länge till hon börjar jollra..


Nu ska vi till stan och ROCKA lös med Vera och Calle!! =D

Pysslat här hemma.

Danne har ju varit sjuk i veckan så de har faktiskt varit riktigt skönt att få lite bär hjälp av honom.
Idag har jag hunnit massor: tvättat, hängt upp lampor, burit in grejer från loftet, skruvat upp lite prylar på väggarna, dammsugit och fixat iordning lite av Nattis saker. Nu är de lite mer ordning i hallen trotts att vi inte gjort något mera. De står lite stilla allt med renovering att göra.
Jag hoppas att min kära karl snart ska fixa iordning de sista... =P

Jag var i tisdags på Jysk och visade upp lillan, som alla tyckte var såå fin. Jag passade på att köpa resesäng till Natalie från mommo & moffa. Jättebra om vi ska till prästholm och sova över i helgen.
Imorn kanske Familjen Pettersson-Hägglund kommer med deras lilla bebis Calle. Hoppas de, kul och se om han vuxit något.

Ni sover Natalie, så vi har kunnat äta lunch ostört, ovärderligt!! =D Nu ska jag gå och fixa iordning lite till, sen ska vi åka till Kronan till Natalies mommo och moffa och säga hej. Kanske kikar förbi Malin och fixar igång deras vatten om inte klockan tickar iväg.

Kramkram allihopa!

Från spädbarn till bebis

Nu känns de som hon vuxit till sig till en riktig bebis. Hennes rutiner blir bara starkare och hennes uttryck klarare. Spädbarnsskriket är riktigt bebis skrik nu. Man hör skillnad på tröttskrik, hungerskrik osv. I helgen har vi hållt oss inne, hennes högra öga började kleta igen och hon kändes lite hängig, men efter bara en dag var hon sig själv igen. =D SKÖNT! Jag och Danne har också känt oss lite små krassliga och Danne är hemma från jobb idag för han har fått lite feber och hosta.
Inatt så somnade hon vid tio-tiden och vaknade halv fyra... (jag kommer iaf inte ihåg att jag varit upp något mer, ibland är man lite i sömnen under natten) De var hur skönt som helst att få sova så många timmar.. 

I veckan har vi inga planer men jobbet mitt hörde av sig och ville att vi skulle kika in och hälsa på så imorn tror jag att jag beger mig till Jysk och visar upp grynet. =P Sen till helgen så fundera jag först på att åka till farmor min men jag vet inte om de är förtidigt att dra iväg till Överkalix en natt. Så de kanske blir en tripp till prästholm istället... Fredag till Lördag. Vet inte ännu...
Sen får vi se om Josefin & Ebba kikar förbi. Vi hade återträff på föräldragruppen, jättekul att se alla bebisar som kommit ut ur magarna på oss. Alla har haft så olika förlossningar.... Jätteskoj att vi har fått bra kontakt inom gruppen så vi planerade att efter jul ska alla ta och ses i Persön hos Josefin på en lunch. Ser framemot att få en prommis kompis här i byn. =D Synd att avståndet mellan oss är ganska stort.

Nu ska jag och älsklingen kolla in en film. Kramkram

RSS 2.0