Ops, glömde o blogga.

Vad dåligt av mig, jag som var så sjukt duktig. Skärpning.
Denna vecka är späckad med massa "att göra" saker. Danne och jag fyller år och Nattis ska döpas. Så jag vet inte hur mitt bloggande går i veckan.
5 dagar kvar tills man blir 25 år. Helt sjukt vad jobbigt att gå över den gränsen...

På lördag ska grynet döpas till Anna Natalie Lovisa Nilsson. Alla nära och kära kommer och besöker oss och vi bjuder på smörgåstårta och tårta. Jag hoppas allt bara går bra i kyrkan, lilla Nattis har sån röstkapacitet och i kyrkan kan de verkligen låta. Haha.
På kvällen tar min mamma och pappa med Natalie hem och vi ska rumla runt i natt mörkret. =D Första gången jag ska ut på krogen och få dricka lite vin utan att ta hand om henne närmaste timmarna. Shit, har ju inte festat på ett år. Var och smygbörjade i lördags. Danne var med Natalie och jag åkte till stan på "kläm & känn party" och drack lite vin men åkte hem vid 22 snåret... var nog trött dagen efter! De är väldigt pirr i magen.... Natalie och jag är ju jämt med varann... men de är nog nyttigt för båda att vara ifrån varann lite. Mest för mig tror jag!! ;)



Nu är de äntligen varmare ute och vi ska på prommis till statoil snart. Ska dit och träffa Amin (ska inhandla lite grejs av honom till dopet).

Nu ska jag nog fixa lite här hemma... mycket fram till lördag!

Hate mensvärk!

Fy vad jag har fått mensvärk efter Nattis har kommit. Jag har mensvärk före ägglossning, under ägglossning, före mens & under mens. AAAAJJJJ!!!
Vad är bäst, spiralen eller piller?? Vill egentligen inte...men jag måste nog.

Bra betyg
Fem E:n får öppet hus i Råneå. Oj jag hade nog lite fördommar mot Råneå....bara för att de är Råneå men oj så fel jag hade. Jättemysigt med lek med barnen före, då hinner man bekanta sig med alla och sen en halvtimmes sång med marackas och trummor! Efter de bjöd dom på kaffe, smörgås och kaka. Mysigt!!!!!!!!

Kylan fortsätter! Imorn kväll ska de iaf inte vara lika kallt och vi kommer inte behöva gå i sockar, tjocksockar, långkallingar, byxor, linne, tröja, kofta.... Vi har lite problem med värmen om jag säger sååå.. Nattis hade dubbla kläder igår och idag. BRRRRR!
Danne är så less också, märker de på honom. Imorse sa han: älskling vi kan inte bo såhär.

Hur kan människor köpa ett hus och inte ta hand om de. Om dom före hade tagit hand om huset så hade detta aldrig varit ett problem. Men när Danne köpte huset så under första vintern så var de sjukt kallt. Om man ställde ett vattenglas på golvet så frös vattnet. =P Helt sjukt. Nu har vi tilläggsisolerat längst ner runt huset och bytt ut alla gamla rör till nya... så de börjar ta sig men är inte riktigt klart än.

Nattis verkar trött idag... hon är redan inne på sin tredje nap timme. =) Skönt för då kan jag vila och ta hand om min jäkla värk. Imorn ska jag, Nattis och svärmor på stan, Annika ska nog möta upp oss också. Vi måste inhandla lite till dopet som närmar sig med stormsteg..
Den 28 februari kl 14.00 ska hon döpas i Gammelstadskyrka. Vi har bjudit alla nära i familjen... ska bli riktigt mysigt att fira denna dagen. Vi passar också på att fira våra födelsedagar (26/2 Danne 28 bast, 1/3 Erica 25 bast) Fy vad gamla vi börjar bli...*hjälp* Efter dopet har jag och Malin planerat lite vin dricka tror jag. Kanske utgång också.... =P Hoppas du fortfarande är på.
 

Nu ska jag nog hjälpa Danne och studera lite trav! Ha de bäst alla bloggläsare!!!

PS. Blev bjuden på "kläm & känn Party" på lördag, efter många om och men så har jag bestämt mig att åka, joo min första ensamma kväll utan Nattis, *hjälp igen* Lite vin blir de nog också, men skippar utgången... DS. Tackar Sofia för att du drar ut mig, de behöver jag.

Hur många E:n får Öppet hus?

Tisdag, en bra dag att hitta på något.
Idag ska jag & Josefine åka till Råneå på Öppet hus kl 09.30-11-30. De är fika, sång & lek med barnen. Känns lite skumt att åka till Råneå, hänger inte där så mycket mera (om ja säger så). Hoppas de blir skoj!
Ska betygsätta detta sen... ;))
Kulturens hus får iaf 4 E:n!!

Äter min fibergröt nu på morgonen och lillan tar en liten nap. Måste planera nu för tiden vilken tid vi ska stiga upp och ge frukost till lillan. Så imorse var vi vaken kl 06.00 så hon hinner sova en gång innan vi åker...annars kan de bli lite gorm senare... När hon var mindre var allt lättare att åka iväg, då sov hon lite när som. Men nu har hon sina sovstunder på dagen.

Tackar the voice att ni sänder på morgonen, de är så sjukt dåligt på TV.

Bilder som jag lovat!

 
HÄR KOMMER LITE BILDER FRÅN HALL OCH BADRUM SAMT TVÄTTSTUGA.
Vissa saker är fortfarande på bearbetning... så inte riktigt klart än.

       Toaletten

      Tvättstuga

      Hall, nu saknas bara skjutdörrarna.

helgen vår.

Helgen har varit kul och intensiv.
Fredagen blev de mysmiddag och Natalie satt brevid i vagnen och lekte länge. Vi fick verkligen en lugn middag (våran alla hjärtans dag middag) Vi firade lite på fredagen istället, på lördagen var de Calles dop så vi skulle inte riktigt hinna då. Danne fick en t-shirt och kort av mig (lite trist men behövligt). Jag trodde aldrig Danne skulle komma ihåg att köpa något men när man minst anar de så..... fick en tavla, vit tjock ram med fin fin text, blev alldelles rörd. =)



Lördagen monterade vi i garderoben, var på Calles dop. Sen såg vi trav V75 (sju rätt igen men gav inga pengar tyvärr)... käkade pizza men vart så jävla besviken. Jag ringde och beställde mat på väg hem och jag frågade hur lång kö de var till pizzan. 20 min skulle allt vara klart då tog vi pizzan. =) När jag kom dit var de lite kaos.... fick vänta en halvtimme på käket sammanlagt nog less kom jag hem och öppnade kartongen...kebabpizza utan orient...SUCK. och öppnade pizzasalladen...halvfull! FY vad less jag var!!! Så svårt är de inte... blir alltid fel när vi beställer. Jag kommer inte ihåg sist de blev rätt iaf.

Söndagen fortsatte jag med garderoben och sen åkte vi in och handlade lite prylar... =) till barn, vovve och garderob.
Mamma och pappa kom på eftermiddagen och Natalie var missnöjd som tusan... Lite trist men hon blev bättre efter en powernap.

Princessan af Persön


America klänningen av faffa!!
Oj vilken primadonna hon blev... =)
  

Höll på att garva ihjäl mig när vi fotade henne. Så jävla söt.


Blev som så glad.

Från en pissig sak till en annan....var ett inlägg för ett tag sen. Blev så glad när du ringde tillbaka nu i veckan... Jag ser ett ljus på vår vänskap!! =) Du verkar lyckligare och detta tror jag kan bli början på en ny start! =D Är så glad över de!!

Först nu efter mitt perkulator kaffe och en dagslur så känner jag mig som en människa igen. Natalies nattsömn är rätt så orolig och jag måste verkligen ta tag i den. Hon småvaknar hela tiden. Vet inte varför...?? Kanske kan de vara tänder som spökar eller vet du??
Efter ett antal kämpande när jag sprungit upp och ner... hit och dit så ger jag upp och lägger hon hos oss... de är lättare att göra de och ge henne lite bröst när hon vaknar för då somnar hon om direkt nästan.
Jag måste bli hårdare, men sömnbristen gör de inte lätt.

Igår var vi och hälsa på Nina, Gustav & Lovis...OJOJ sååå himla liten. trotts att nattis nyss var så liten så glömmer man bort. Lätt som en fjäder somnade hon i min famn....mysigt! Men glömde ta ett foto på henne... Nina kanske kan maila ett eller så. Alltid kul att ha!

                 Natalie åker Malins vrålåk, lite skraj kanske =P

Malin och jag hänge också en stund efter de... och jag & Natalie han säga hej till Nobban. Sen bar de hemåt, pappa Danne hämtade oss och vi lagade bara käk och tog de siesta igår.
Idag ska vi åka till farmor & farfar (Natalies alltså) och käka och bara hälsa på. Tror Danne ska tippa trav igen, jackpot idag! Vi har redan iår lyckats få sju rätt 2ggr... dom är så duktiga tippare.. men man ska ju sluta när man är på topp!! Men de tror jag inte grabbarna gör. Haha! Travnördar som de och jag nu blivit! De är riktigt kul att jag också är insatt i travet för då känner man sig inte så mycket utanför varje lördag. vi skriver ju också på en blogg när vi har haft lite intärna tävlingar: http://travkampen.blogg.se
KOLLA IN!!


Natalie vaknade just efter sin em. lur, men ha de fint. Och ge mig lite tips nu till alla hjärtans dag. Snälla.

Tips till alla hjärtans dag?



Kan ni hjälpa en stressad mamma med tips åt sin karl??

inte röda rosor
eller en godis ask...
vill ge något kul... bara 3 dagar kvar

Cooffee

Tisdag idag!
Vi ska åka in snart till Malin och hälsa på... och vidare ska vi till Nina & Gustav och få träffa lilla Lovis. (Har ju tjuvkikat på den lilla tösen men vill ju ha en närmare titt)
Ska bli kul att få dricka kaffe och surra så tungorna går urled. =P
Min underbara bror ställer upp och hämta mig & Natalie idag för jag är billös, så sen ska vi åka i Malins lilla vrålåk. Detta blir en upplevelse för lilla Nattis. Haha.

Är så sjukt sugen på kaffe (är totalt beroende igen... de är så jävla gott) men jag ids inte koka kaffe nu, är så trist att rengöra varje gång och sätta igång en perkulator och sen dricker jag 2 koppar så är halva pannan kvar. Måste lösa mitt kaffeproblem och börja dricka bistro eller såå.. Men är gooodare att koka i perkulatorn.






Snöoväder & kyla

Snöoväder, försvinn! Är så less på att de vräker ner. När kommer sommaren...längtar.



Vaccinet gjorde vår tjej till en superduper ledsen tjej... vart orolig och funderade på om hon vart sjuk men de var nog bara en dålig dag eller rättare sagt 3 dåliga dagar. På BVC sa dom att detta kunde visa sig på kvällen och natten men att sen skulle de gå över. Natalie vaccinerades i tisdags och de höll i sig hela fredagen. Ibland åker tankarna iväg. Är jag en dålig mamma, när jag inte kan hjälpa mitt barn. =(

Men lördag morgon vände allt, en ny bebis förvandlades hon till. Så himla glad hade hon inte varit på så länge. Vi pustade ut!! Har varit så kämpigt i veckan att jag slocknade före åtta i soffan i lördags. Vi skulle åka till prästholm i helgen och hälsa på Nattis farmor & farfar men dom hann bli jätte förkylda så vi ska åka i veckan istället. De gjorde inget egentligen för JAG & NATTIS var tvungen att ta igen oss efter dessa kämpiga dagar, Nu rullar allt på igen. PUST! De tråkiga var ju att farfar blev sjuk och kunde inte komma och göra klart vår garderob som var i planerna. Men men de kanske blir i veckan då.

Söndagen kom mamma & pappa, (pappa tog och skottade vår gård med traktor. såå skönt) Mamma tränade på att Natta Nattis... hon gjorde de 2 ggr så nu ser vi hopp om att hitta på något. (Jag & Danne alltså) Jeanette kom också förbi och hälsade på, hon har inte sett Natalie förrän nu, vi fick en jättefin orm som man fäster på spjälsängen. Natalie stoppade leksaken i munnen direkt. =D Hon fick också en mobiltelefon och en klänningbody av mormor. Bortskämd som vanligt! 

        

Nattinatt för Natalie igår, hon slockande bara i min famn. Tror hon också har haft de rätt så kämpigt dessa dagar.




It´s cold! Brrr!!

Fy vad kylan förstör allt i vardagen. Nog om de. Tänker på sommaren... de hjälper för sekunden iaf.



Idag måste jag och Natalie in och handla hundmat. Suck! Känns jobbigt men men vad gör man inte. Tror jag passar på att handla till skaldjurssoppa och överaska älsk. =D Hans favvokäk! Oj, vad lycklig han kommer bli.

Igår lyckades lillstumpan få tag i skallran själv och in i munnen och där stannade den i flera minuter.

                                          Sötnosen vår.



I går var de snöskottning på dagsschemat och att natta lillan. De går lite upp och ner nu. Vissa nätter har hon sovit hur bra som helst och helt plötsligt så har hon blivit svårsövd igen. Vaknar efter en timme och så är de bara att börja om igen. Känns jobbigt, för nu kanske vi inte kan lämna henne till mormor & morfar när vi vill ha en natt för oss själva. Såå vi fortsätter att kämpa på nu.

Kramiss

Ifolor

EN KUL GREJ

Så kul att ladda hem ett program så du kan göra din egna fotoalbum. Pröva! Sitter och pysslar med det varje kväll nu, gör en lite bok till Natalie såklart.

www.ifolor.se



Sen finns de easy och expert, VÄLJ EXPERT! Detta är verkligen en kul grej att göra när du har lite tid över. =D



Stan igår!
Jag råkade spendera lite. Köpte ett par jeans leggings, sååå sköna! =D Sen fick stumpan en body och sen hade ju P.O.P. REA, 70%, nästan att spara pengar. Haha!! Köpte till sommaren två stycken t-shirts och en kofta.
Babysång kl 14.00, Natalie var jättesnäll och satt och lyssnade hela halvtimmen. (dock tror jag hon var lite loj av vaccinationen)

När vi kom hem så hade hon lite lite feber och de var bara mamma som gällde, ingen fick ens peta i henne så vart de bara grin och gnäll. Natten gick sisåsär.... lite orolig sömn.

Idag är vi hemma och återhämtar oss, ska städa och pyssla på med ifolor-boken. =D På tal om renovering... Hallen är målad och klar nu ska vi montera in allt, ska fota snart allt som jag lovat tidigare.

Snart fredag, helt sjukt fort veckan har gått.  JIPPI, Danne blir ledig!

Lillhjärtat 3 månader. 20090203

Igår var hennes 3-månaders dag, en skräckupplevelse om ni frågar Natalie. De var dags för 3mån vaccinet och OJ vad hon inte gillade de. De är två sprutor dom ska ta, den andra sprutan svider lite så sköterskan sa att vi tar den som inte svider nu först, den brukar barnet inte bry sig om. Dom känner inte de lilla sticket. Jo just de!!! Aldrig sett lillhjärtat så röd i ansiktet...gallskrek!!! Och den andra sprutan var ju inte bättre...Nålen var ju typ 5cm lång. helt sjukt ont måste de göra. OJ OJ jobbig dag för oss båda.

Anna Natalie Lovisa Nilsson, klöser sig själv hela tiden därav alla små rispor. Men glad och lycklig i alla fall...


Idag kan jag inte sova... ont (typ mensvärk, men tror jag har ägglossning) Hatar denna smärta. Jag blev av med den under gravidteten och nu är den "back in businss". ajaj

Idag ska jag in till stan med Anki & Liam sen ska vi på babysång. Får se hur de går för oss??!
Först en prommis med Tyra och sen rulla mot stan. Måste byta en body, hon växer så de knakar hela tiden. Nu kan hon ha stl. 68.

En liten uppdatering för nu vaknar hon också... =D CIAO CIAO

PS. Tror jag har blivit allergisk mot något, måste lista ut vad. De börjar ibland klia i händer, armar och på ryggen. Kanske måste gå och göra ett sånt pricktest. DS. 


RSS 2.0