Grynet vårt.Vårt lilla gryn myser efter badet.

Nu rullar allt på här hemma. På nätterna sover vi jättebra vi har endast en eller två vakna stunder. Imorse tog vi sovmorgon till halv elva. Men jag var upp halv sex när Nattis somnade om och gick ut med Danne och skottade snö i 45 min. PUST! Vart tog kondisen vägen???
Vi var rätt så slut efter en heldag på stan med julhandel med Annika och Liam... Vi hade jättemysigt och tog allt pö om pö. Handlade lite julklappar och såklart hittade vi en pyjamas till grynet. =D
Vi var hemma just för åtta, och då var de natt dags direkt.

Idag ska vi vara hemma och plocka undan här hemma sen ska vi hämta papsen kl 16.00. Då blir de stor handling och hem och ha fredagsmys tillsammans. Kanske se idol och äta gottgott.

De är lite svårt att hinna med och skriva blogg här hemma. Jag har sällan två händer lediga. =P

Hoppas alla har de fint där hemma bland all snö. Kör försiktigt i snöovädret!! Kramar

liten uppdatering

Nu rullar allt på för oss här hemma. Vi har fått in lite rutiner och har lärt oss hur varann fungerar. Natalie mår jättebra och i måndags vägde hon 3800g. De blev första bilresan på tu man hand för mig och henne. Hon sov hela vägen och var jättesnäll hela dagen. Vi tog tom. en tripp på Ica Maxi och allt gick bra! =D

De här helt underbart att ha varann... både jag och Danne har kärat ner oss totalt i vårt lilla gryn. Hon är såklart den sötaste och raraste tjejen på jorden. ;) De var tungt att Danne började jobba men alla mina vänner har varit och hållt mig sällskap i veckan. Superkul!!! tack för alla besök.

Igår var Dannes mamma, mia och sara här och jag fick mig en klippning. Så skönt med sån service!

Nästa vecka har jag och Natalie planerat en tripp på stan. Vi får se hur de går... hihi

kramar


Förlossningen.

Hej allihopa! Tack än en gång för alla grattis...

Tänkte jag skulle berätta lite granna. Lördagen åkte vi in igen men för sista gången. Jag blev inlagd på BB övernatten för att dom skulle sätta igång mig på söndag morgon. En lite sömnlös natt med en riktigt verklig dröm om att jag och Danne skulle få en flicka så vaknade jag riktigt tidigt (05.00) ringde Danne kl sex och väckte honom så han skulle komma så fort som möjligt till mig. Saknade han sååå på BB. Kl. 08.00 var vi på förlossningen och kopplade in alla sladdar i mig. De satte dropp som skulle öka värkarna. Då var jag öppen 2cm och varje cm ska ta ca en timme. Allt rullade på och värk efter värk kom och ökades. vid tolv tiden fick jag lustgas och efter kl 16.00 skrek jag efter ryggbedövning (som jag inte trodde jag skulle vilja ha) Men oj så fel jag hade. Jag belv som en ny människa. Efter att missbrukat lustgasen några timmar... (snurrig på ett skönt sätt, mellan värkarna) Så kom en läkare och satte ryggbedövningen. SKÖÖNT! Jag var uppe och promenerade ganska mycket. Danne sköt droppet och jag skötte de onda. =P

När dom undersökte mig hände de inte mycket,,,, kl 20.00 hade jag bara öppnat mig till 4cm och dom stängde av droppet för att jag skulle vila i 2h. Dom förklarade att de kanske inte kommer att gå den vanliga vägen och att dom var tvungen att förbereda mig för snitt. (jag blev ledsen, de var inte såhär de skulle gå till)

Jag somnade ganska fort i ca 50 min och vaknade av en flodvåg med vatten forsade ut. De var mera fostervatten som kom när jag och livmodern fick slappna av. Kl 22.00 försökte dom igen... och från kl 00.00 gick de som en rasande fart....!! Värkarna var starkare och längre men jag vågade inte hoppas på att de skulle gå. Vi kämpade tillsammans och de var de värt. Efter 20 timmar kom lillan till världen... Vi blev föräldrar till världens sötaste och underbaraste tjej. Hon ska heta Natalie Nilsson (mellannamnen är ej klara). Hela familjen mår fintfint....Natalie tackar ALLA med en flygande puss!

Bilder på sessan av persön

                                                                                                                                                    Alla bilder är från BB. Från första dagen till hemgång. (varsågoo Sofia, lite bilder) =D

Vår Sessa!Natalie föddes 20081103 kl. 04.00, hon vägde 3525g och var 50cm lång.

Allt vart väldigt utdraget och kämpigt för oss alla tre men vår envisa sessa kom till världen tillslut.
Nu är vi hemma och skaffar oss lite rutiner tillsammans.

kramar hela familjen.

Olika svar...

Igår var mitt andra besök på sunderbyn kl 18.00. När jag just satte mig på sängen kom de en omgång till med vatten men barnmorskan jag hade igår kunde inte fastställa att de är vattenavgång. (paus...värk) och inte de i förrgår heller.

Så hon kopplade upp mig och kolla kurvan och igår var den lilla bebisen jätteivrig. Hjärtljudet låg kring 150-170 och ibland just över de. I fredags låg den lilles på 130...Kan ju ha sovit för kl var ju typ 01.00
Så nu kan de vara slemproppen. TYDLIGEN kan den bli så pass att man tror att de är vattenavgång. För mig känns de overkligt men säger dom så så är de väl så... =P Mina sammandragningar var ca var tionde minut.

Från igår har sammandragningarna ökat. BRA! Ont men BRA! Så nu kunde jag inte sova mera. Sitter och klockar lite så jag har någon aning om hur täta dom är... Jag låter Danne sova, han ska få ta hand om mig sen. Hihii.. Blödningen har ökat nu på morgonen.... så något är på G.
Någon igångsättning blir de nog inte. Idag kl halv två ska jag till sunderbyn för tredje gången. Så nu får vi se vad dom säger. Jag ska säkert bara invänta värkar, (värk. paus)

Uppdaterar er alla! =D Tack för alla lycka till. Gör mig såå glad!

De är sjukt psykiskt jobbigt att tänka på detta. Först ställer man in sig på en sak och sen ändras de. Ojoj. Kämpigt. Ibland rinner bara tårarna för att jag vet inte om jag vill att bebisen ska vänta med att komma ut (att aldrig vätskan skulle ha börjat komma) eller om jag verkligen klarar ha ondare än jag redan har. Jag känner att jag verkligen inte har någon koll på hur ont de kommer att göra... och de är lite skrämmande.

Och en fråga bara?? Hur länge ska jag gå omkring och läka??? =P
(värk...paus)

Under detta inlägg kom de lite värkar... ojoj.

RSS 2.0