Verkar som vi kommer vara mycket sjuk iår.

Natalie har nu igen fått feber som stiger upp mot 40 grader. :( Jätte jobbigt för henne som nyss blivit frisk att börja om på nytt igen.
Imorse åkte jag in på p-möte på morgonen och Danne ringde till vårdcentralen för vi måste kolla upp om de är ronen som spökar igen. Men Ulf hade ingen tid (och jag vägrar besöka någon annan) så imorgon vid två tiden fick vi en tid hos honom.

Annars idag blir de inne aktiviteter med gumman och allt annat får vänta till en annan dag.

Är så glad när jag kollade schemat i morse, är ledig över påsken så jag kan umgås med familjen. Tror också Jonas med barnen kommer så de kanske blir endel skoterturer med dom. :) Hoppas på fint väder.
I helgen har jag och mamma och Nattis gjort ärenden på stan, varit på 18-års kalas och badat i gammelstad med Natalie för första gången.... SOM HON ÄLSKA DE!!

På söndag är de hemmadop för lilla lucas som jag är gudmor till, ska bli trevligt att gå på dop nu när de var så länge sen. Kanske hinna få en mysstund med Lucas också. :)

Hoppas iaf Natalie blir frisk fort fort, så hon slipper den höga febern.

Nu ska jag njuta av min kaffekopp tills hon vaknar. För när dom små liven är sjuka är de bara att bära och bära hela dagarna, men blir rätt psykiskt slut då.

Kram på er alla i de snart komna vårvädret. ;)

Diiigoobaaa Diiigoobaaa!

Hipp Hipp Hurra. Natalie och pappa sjöng för mig imorse. Natalie har sin egna sång, diiigoobaaa-sången! :D

Vilken toppen helg vi hade. Fest med alla vänner och vi fick massa sprit och fina presenter! :) VI blev väl 15-20 personer, alla åkte till westen farm eller olivers. Vi dansade och drack. Sen vart vi lite less och gick till MAX såklart. Mums med ett nattmål!

Dagen efter var jag faktikt superpigg! Mådde inte alls dåligt eller hade någon huvudvärk. Jag for runt här och dammsög och skurade, tvättade 3 maskiner och fixa iordning fika till mamma, pappa och Natalie skulle komma hit. Fick superbra presenter igår också. Min samling på filippa K skålarna ökade, sen har jag fått pengar att klippa mig för och köpa nya jeans. :)

Danne gav mig världens finaste mobil (utan knappar) ;) Visste först inte om de skulle gå men de gjorde de.

Nu har vi fått ett nytt par som flyttar in i Persön också! Nina och Gustav med lilla Lovis!!! VÄLKOMNA!

Nu är också vår lilla gumma hemma, SKÖNT! Har saknat henne massa!

RSS 2.0