v.33

Allt närmar sig med stormsteg. Knappa två månader kvar nu.

I vecka 33 är medelkroppslängden 45 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2200 gr. Huvudets omkrets är 31 cm.
Huden har ett tjockt lager fosterfett, vernix, som skyddar mot fostervattnet. Barnets alla sinnen fungerar nu sedan någon vecka tillbaka. Ibland kan du få uppleva att barnet hickar, du känner ett litet tickande i magen. Visste du att ditt barn som fått en speciell berättelse läst för sig i magen kan skilja den berättelsen från andra berättelser när de sedan är födda.

Idag ska vi på vårt andra ultraljud. Längtar som tusan tills jag får se de söta pyret.. Tyvärr verkar denna graviditet fortsätta göra de svårt för mig. Har drabbats av en ihållande huvudvärk under förmiddagarna... efter lunchtid blir allt bättre. Men jag blir jättetrött av att gå och ha huvudvärk hela tiden. Bebisen verkar må bra, jag känner massa starka sparkar och huvudet ligger långt ner nu men är rörligt.

Igår träffade jag Malin, Nina, Nobban och Linn. Vi hade en heldag bara TJEJER! :D Stan för lite småshopping och sen god tre-rätters på Waldorf. :D Vi surrade i timmar och de var så skönt att jag orkade vara med efter alla dessa trötta dagar. Får ta igen mig idag...

Saknar dock min bil, är billös för tillfället för Danne som börjat på sitt nya jobb nu måste låna min bil tills vi fått in hans till Åke Eriksson (dom måste koda in bilnyckeln). Kanske vi kan rulla in den redan nästa vecka. :D Så får jag tillbaka min kära bil. Kylskåpet är tomt och de behövs kompletteras här hemma. Men nog ska de gå bra utan bilen ett tag till.

XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0