v.32

Ojoj. Ja man är väl inne på sista två månaderna nu. Idag blir de MVC besök, ska bli underbart att få höra hjärtljudet och prata med barnmorskan om min nya okända smärta under magen. :( Får de vad hon säger att de är...? Hade inte sånna här smärtor med Natalie...hmm.
Imorse vaknade Natalie jättetidigt, vi som är vana med sovmorgon till sju. Imorse var de tungt men bara att gilla. Hon ville ha välling och sen se barntv. Så ligger i soffan och myser nu med barntv.

Har bokat in en läkartid på torsdag för bedömning om fort. arbete. Så de blir spännande att höra vad han säger.


Idag så är de jobb på schemat 12-19 men först tänkte jag hinna med en lunch med Nina ute på storheden. :) Blir skoj för vi har inte lyckats ses på länge nu.
I helgen blir de nog att åka till prästholm och hälsa på svärmor o svärfar, Vi har inte varit dit på hur länge som helst för antingen har vi varit sjuka, jobbat eller så har kylan isolerat oss. Sover nog över där också.

Kram kram ha en bra onsdag alla!

Kommentarer
Postat av: Nina

det är nog ingen fara, säkert bara foglossning. vet att mia känner mest av det där. tror det kan kännas på många olika sätt.lovis sov till tjugo över sju idag, hallelujah! syns snart :)

2011-03-16 @ 08:02:19
URL: http://ninasvanberg.blogg.se/
Postat av: Maria

jo, tycker ändå de varit rätt bra föräldrautbildningarna, intressanta föreläsare åtminstonde:) Ja, de blir superkul på tisdag, vart ska vi förresten?

2011-03-16 @ 18:27:54
URL: http://nobbans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0