Blev två uppdat.

ULTRALJUD

Var bara tvungen att skriva att pyret mår bra!! Ingen föreliggande moderkaka som jag själv anar så ligger bebisen långt ner med huvudet redan. Hon gjorde ett tappert försök att kolla könet men bebisen låg och knep ihop benen och de hon kunde se så såg de LITE mer ut som en grabb men de var för svårt mission som hon sa. Känns som om de kommer bli en stor överaskning ändå... kan ju vara vilket som. Skönt var de att se bebisen så stor... och frisk.
Lade in info om bebisen i förra inlägget, de stämde inte riktigt på denna bebis. Hon sa att den var normalstor men ingen bamsing. Hon mätte även huvud, mage och ben för att räkna ut vikten och den låg på ca 1500g. Litet pyre, tyckte jag de lät som...

Nu är ni uppdaterade om detta också. :D Kommer nog leva länge för den bilden!

Kommentarer
Postat av: Nina

vad skönt att allt bara var bra :D ja det lät litet mot för vad det står i graviditetskalendern, men det är väl bara skönt om den är liten;)



tack för igår, var supertrevligt! vi har också ett eko i kylskåpet om det är någon tröst :) vi bjuder er på middag också på fredag, danne kanske hinner komma en sväng också?

2011-03-23 @ 18:44:06
URL: http://ninasvanberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0