Sorry Maria nu får jag härma dig..

Svinkul grej Maria hade gjort på sin blogg som härmade Nina och nu är de min tur att leka härmis!! :P Då tar jag dagens dag 2011-06-13 och de får bli datumet närmast den trettonde.
*********************************************************
2007-05-16 var de första inlägget jag gjorde och de enda de året.

Helt spik idag ;)

Känner mig som en riktigt duktig tjej idag. Nykter o allt! :) Sist jag var på en fest nykter kommer jag inte ens ihåg.. Men den var skoj blev lite surr hos josefina med popcorn. "Mumma".

Nu väntar jag på att vi ska åka på roadtrip till rånetrakterna. Länge sen man hängde där..spännande.

Nu får vi se hur dagarna blir. Kanske en fest eller så på lördag skulle inte sitta fel :)

Ring ring snart dags o dra. kul att just du läser min nya blogg. tsss..

Ps. saknar dig D...Ds.2008-06-16

Halvtid!! =D

Halvtid! 20 fulla veckor imorgon... Nu är de bara 20 veckor kvar. Egentligen har allt gått väldigt snabbt om jag får säga de själv. Trotts att jag bara räknar dagarna & veckorna.

I helg har jag sovit sjukt dåligt, i fredags skyller jag på sent kaffe och i lördags spritångor som gjorde mig bakis dagen efter Dannes fotbollskväll! Tänkte inte vara hemma under kvällen men Mia kom med Matte hit så jag stannade hemma. "Offrade" min mysiga hemmakväll hos mamma.... =(
Men kvällen var ganska kul och händelserik. Jag var på mobiljakt med Johannes till råneå & vi fann en mobil av två stycken. Men jag var inte den som var i fokus under kvällen, magen tog överhand!! Alla klappa, strök, petade, kommenterade lilla Biet i magen. Efter långa kvällen var slut la vi oss ner och kolla TV, från denna kväll förvandlades kicklet till stötar. De är svårt att förklara men de måste som vara du lilla Biet. Underbart att känna något mer. Dagen efter fortsatte stötarna.... (vad gör du där inne?)

Idag har jag fått sova ut lite granna typ 10 timmar.. Skönt!
Jag är ledig idag och idag är de andra besöket hos barnmorskan. Spännande, jag & Danne hoppas på att äntligen få lyssna på hjärtljudet. *hoppashoppas*

Vad blir de på midsommar???
Ja de har varit den stora frågan länge nu, trotts att jag försökt styra upp massor så blev de tyvärr inget av de. Folk hittade på annat.....osv. Nu ger jag upp och jag & Danne tänker åka till Prästholm och vara hos hans päron med hans lillebror, mia, storebror med sambo och deras barn. Blir skönt & mysigt!

Hoppas ni har en fin sommar! Håller tummarna att solen kommer snart, typ till 7 juli när vår semester börjar.

Puss & Hej!

2009-06-15

AJAJ

Vill inte bli sjuk. Jag har så sjukt ont i halsen. Kan inte svälja....TIPS??
Vill vara frisk. De är ju snart midsommar och allt. =D Sofia, Micke, Alicia, Malin & Tobbe kommer nog. KUL som tusan. Hoppas vädergubbarna har fel så de blir mycket sol istället. =P


Lillan kom hem igår... och OJ vad jag saknat hon. MYS hela dagen och kvällen. Just nu åker hon raceing i gåstolen. Hon vaknade 04.40 imorse...hur tusan ska jag få henne att somna om?

Måste upp på statoil 07.00 för att handla halstabletter!

2010-03-09 OJOJ DÅLIG BLOGGARE ÅR 2010!!!

Verkar som vi kommer vara mycket sjuk iår.

Natalie har nu igen fått feber som stiger upp mot 40 grader. :( Jätte jobbigt för henne som nyss blivit frisk att börja om på nytt igen.
Imorse åkte jag in på p-möte på morgonen och Danne ringde till vårdcentralen för vi måste kolla upp om de är ronen som spökar igen. Men Ulf hade ingen tid (och jag vägrar besöka någon annan) så imorgon vid två tiden fick vi en tid hos honom.

Annars idag blir de inne aktiviteter med gumman och allt annat får vänta till en annan dag.

Är så glad när jag kollade schemat i morse, är ledig över påsken så jag kan umgås med familjen. Tror också Jonas med barnen kommer så de kanske blir endel skoterturer med dom. :) Hoppas på fint väder.
I helgen har jag och mamma och Nattis gjort ärenden på stan, varit på 18-års kalas och badat i gammelstad med Natalie för första gången.... SOM HON ÄLSKA DE!!

På söndag är de hemmadop för lilla lucas som jag är gudmor till, ska bli trevligt att gå på dop nu när de var så länge sen. Kanske hinna få en mysstund med Lucas också. :)

Hoppas iaf Natalie blir frisk fort fort, så hon slipper den höga febern.

Nu ska jag njuta av min kaffekopp tills hon vaknar. För när dom små liven är sjuka är de bara att bära och bära hela dagarna, men blir rätt psykiskt slut då.

Kram på er alla i de snart komna vårvädret. ;)

**************************************************************************************
Kul att se vad som händer under alla år. :)

Stolt mamma!

Man blir ju så grymt stolt över gumsan när efter utv-samtalet. Hur bra allt går! Och hur duktig hon blivit... hon utvecklas bara mer och mer. :D
Hon har ju blivit så stor nu också att de blir överflyttning till Vidi till hösten, vilket betyder att hon bara har tre dagar kvar nästa vecka på Veni. Sorgligt men kul för henne. Karin som är hennes mentor följer med gruppen som går över och de känns också som en trygghet.

Ops. Grabben vaknade.. Skriver mer annan dag.

allt startade en lördag...

Den 21 lördag

Kvällen kom och som vanligt fick jag förvärkar som jag hade haft i en vecka varje kväll... Vi slog på en film och myste ner i soffan. Efter ca halva filmen sa jag till Danne:
Alltså nu har jag ganska ont. (blev osäker på hur de kändes och om de hade förvärrats)
Värkarna kom var 15 min sen var 10 min och sen var 7-8 min... Så vi ringde in vid midnatt och pratade med dom och denna barnmorska tyckte vi skulle komma in och kolla när man var omföderska.
Klockan gick och mamma och pappa ryckte ut mitt i natten och kom hit för att vara med Natalie. Vi åkte in vid ett och kollade bebisen och mig. Men inget hade hänt än och bebisen mådde jättebra.
Fick ta pandoil (VÄRDELÖST) och försöka åka hem och sova, somnade efter två tiden och vaknade vid fyra med värkar som gjorde att jag inte kunde sova.

Men under dagen söndag så avtog alla värkar och mamma och pappa åkte hem mot eftermiddagen. När dom åkte började allt om igen och värkarna var starkare och starkare men fortfarande oregelbundna. Försökte sova men vaknade till så fort jag fick en värk... Dom kunde komma var 11 min var 5 min var 7 min eller efter bara 2 min!! Inga regelbunda alls. Och ont hade jag... Kunde tillslut inte sova mer och gick och duschade vid 4-5- tiden på morgonen. Kände att jag inte klarar detta själv snart... Ringde till mamma och pappa och mamma kom supertidigt på morgonen... Jag gick omkring och Danne klockade alla värkar men de var ju fortfarande så oregelbundna och för mig rann tårarna av att jag var så trött och hade fruktansvärt ont. Värkarna var ju inte som dygnet innan utan hade blivit jättestarka. 
Tillslut sa jag nu åker vi!!! Jag fixar inte detta!!
Vi packade bilen och åkte in. När jag kom in igen fick vi ny barnmorska som hette Veronica Danielsson och var världens gulligaste! Hon undersökte mig och sa att om de fortfarande inte hänt något så skall jag få starkare tabletter att sova på. Men när hon undersökte mig så berättade hon att idag ska vi inte sova utan föda barn! LYCKA!! Hade öppnat mig 4-5 cm.
Vi fick ett rum och jag började med att bada i en timme vilket var superskönt! Fixade värkarna på att annat sätt i vattnet och allt gick så bra.
Sen när jag kom upp hade jag de inte öppnat sig något mer. Dom bestämde sig för att spräcka hinnan. Jag försökte andas lustgas men hade sjukt tryck mot svanken där de gjorde mest ont..
Värkarna kom och jag hann inte riktigt med tillslut.. Epiduralen fick jag vid halv tio och efter de blev jag mer eller mindre människa igen. Danne hämtade väskan från bilen och nu var jag öppen 7 cm.

Efter en stund hade de stannat av igen och dom tyckte jag skulle ställa mig upp så bebisen trycks ner mer... Efter 20 min stående hade jag öppnat mig till 9 cm. Och jag trodde BEBISEN skulle trilla ut på golvet. Värkarna blev starkare och starkare och kl var just före 12 nu... Robin anlände till oss 12.30 2011-05-23! Vilken lycka att allt var över och efter de njuter vi bara!!

Jag har mått toppen och haft hur mycket energi som helst här hemma... Nu myser vi på i sommarsolen!

RSS 2.0