Stan-dag.

Helt slut nu efter en dag på stan. Fick sjukt ont i fötterna så ligger med Natalie och kollar på Skrållan och vilar en stund med henne. Skönt att hon sköter sig själv så mycket. Man har blivit riktigt bortskämd nu när hon blivit så stor. Få se hur jag fixar de när man ska börja om från början snart. :P

Blev lite grejs på stan.
Hittade gulligt örngott på lagerhaus till Natalie på alla hjärtans dag, och sen en bling bling nyckelring.
Timari hittade jag lite jox som jag ska ha till födelsedagsbarnet som snart blir äldre.
Sen smälte jag när jag såg de nya tyget på Ohlssons... Turkost med vita moln. Ska nog sy ett påslakansett till den lilla eller något annat kul. Samt ett spänne som saknades på syskonvagnen. :)
Supernöjd med mina implusköp!

Idag blir de rester till middag, och jag hoppas vi tar oss ut på en kvällsprom i de härliga vädret.

CiaoCiao

Måndag o LedigMAGBILD. Jag höll de jag lovade.
I vecka 25

Då var de måndag och jag är ledig. Har hunnit plocka upp allt i detta kaos med leksaker och kläder. Vädrat sängkläder och bytt i sängar. Tvättat två maskiner och vikt en. Sen lämnade jag Natalie på¨dagis och åkte på återvinningsstationen. Slängde allt jox! Men tror ta me *** inte dom tömt den med plast sen före jul??? Vad håller dom på med. Vill dom avskräcka flok från att fara och slänga eller vad?
Hunnit mycket på kort tid idag iaf. Hejja på mig!
Nu blev jag så sugen att surra över en kaffe så åker och plockar upp Malin o Lucas. Mysigt att få göra något skoj när jag jobbat hela helgen. Sova får jag väl göra ikväll.

xoxo
Åker mot staden.
NU ÄR DE DAGS!!

Nej nu är de dags!!

Tänker nystarta med att blogga igen.
Händer så mycket med allt så kände bara att nu är de dags.

Vi väntar vårt andra barn nu och jag är redan i vecka 25. De har gått sjukt fort och de har varit jätteskoj att kunna läsa hur allt var när Natalie var i magen. Dessa två graviditeter är helt olika..

Denna har jag mått sjukt illa från start och ibland fortfarande. Ryggen har hållt längre och vikten har jag kunnat hålla tillbaka längre med mycket prommisar.

Vi har varit på ultaljud i vecka 19 och allt verkade bra, och dom gissade på att de skulle bli en grabb. Nu är inget helt säkert men han fotade en bild på lilla könet också.. Nog hade de varit skoj med en av varje men bara den lilla är frisk o kry så blir vi glada. :)
Ska på ett till UL i vecka 32 pga. Föreliggande moderkaka, han var osäker på det så vi tar de säkra före de osäkra och kollar läget med den. De känns lite lyx att få se lilla pyret en gång till.

 I helgen har vi bara varit hemma för jag har jobbat. Vi fick en liten mini lördag i fredag när vi alla var lediga. Vi spenderade dagen ute med snögubbebygg och festmiddag tillsammans. Supermys. Tyvärr somnar jag ofta före nio men vi hade ju hela dagen tillsammans. :D

Ikväll blev de goo taco middag som mamma o pappa lagat när jag kom från jobbet. Och sen en kvällprom med Nina som vanligt. Gick bara lillan rundan nu när de var -17 ute. Tyra var som en tok och fick släpa mig fram ibörjan. Hon älskar verkligen att gå ut med oss!!

 Ska försöka få upp någon magbild imorn.. (skäms lite när jag inte fotat magen än)

Hoppas jag har någon kvar som vill läsa bloggen.

 

XOXO


RSS 2.0