Verkar som vi kommer vara mycket sjuk iår.

Natalie har nu igen fått feber som stiger upp mot 40 grader. :( Jätte jobbigt för henne som nyss blivit frisk att börja om på nytt igen.
Imorse åkte jag in på p-möte på morgonen och Danne ringde till vårdcentralen för vi måste kolla upp om de är ronen som spökar igen. Men Ulf hade ingen tid (och jag vägrar besöka någon annan) så imorgon vid två tiden fick vi en tid hos honom.

Annars idag blir de inne aktiviteter med gumman och allt annat får vänta till en annan dag.

Är så glad när jag kollade schemat i morse, är ledig över påsken så jag kan umgås med familjen. Tror också Jonas med barnen kommer så de kanske blir endel skoterturer med dom. :) Hoppas på fint väder.
I helgen har jag och mamma och Nattis gjort ärenden på stan, varit på 18-års kalas och badat i gammelstad med Natalie för första gången.... SOM HON ÄLSKA DE!!

På söndag är de hemmadop för lilla lucas som jag är gudmor till, ska bli trevligt att gå på dop nu när de var så länge sen. Kanske hinna få en mysstund med Lucas också. :)

Hoppas iaf Natalie blir frisk fort fort, så hon slipper den höga febern.

Nu ska jag njuta av min kaffekopp tills hon vaknar. För när dom små liven är sjuka är de bara att bära och bära hela dagarna, men blir rätt psykiskt slut då.

Kram på er alla i de snart komna vårvädret. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0