"Amning ett måste"

Just nu känns de som om amningen är ett MÅSTE i BVC-världen. Om jag har hel ammat i 3 månader och nu är Natalie inte så intresserad av att äta från bröst. Är de hela världen? Jag tror inte de... Hellre har jag ett nöjt och glatt barn än att köra slut på både mig och henne... innan hon kanske kan ta bröstet efter två timmar eller något. Efter de slockna helt utslagna på soffan.
Jag vill inte låsa in mig i huset och kämpa dagarna i ända!

Hon äter ca 2 ggr flaska och resten ammar jag nu. Kör med minifom droppar (dom älskar hon...=D).

Annars i veckan har jag varit till annika i onsdags, skönt att surra av sig bara om amningen och allt. =D Sen igår omgicks jag, Natalie och Malin... Vi gjorde några snabba ärenden på stan och sen var de lunch och kaffe. Nattis var jättesnäll... Trotts att hon har sitt heta temprament så är hon hur snäll som helst, hon tolererar ju att vi röjjer runt som vi gör.

Natalie med sin gudmor Malin, busis på ett vänsterhörn.. =)
                



Här är några bilder sen i söndags när vi badade tjejerna. Alicia hjälpte till med middagen.


Helgen blir nog lugn, vi ska måla och kika trav tror jag. Kanske på middag hos mamma.

Allt fortsätter att "gorma"

Fortfarande amningsproblem hemma hos oss.


Natalie äter bra på natten men på dagarna är de gorm och skrik. Hon vill verkligen inte äta från mitt bröst. Flaskan funkar jättebra direkt.

Jag åkte på föräldrautbildningen igår och kunde delta ca 30 min, sen var de skrik och gap. Jag bröt ihop... de skär i hjärtat när hon skriker och är så ledsen. Träffade min gamla barnmorska, distriktsköterskan, jourläkaren och en praktikant, alla med olika tips och ingen med något vettigt. De kändes inte som om dom förstår mig. Dom försökte tycka hennes huvud till mitt bröst (och tvinga lillan) de är ju livsfarligt! Hon kan få en skräckupplevelse och aldrig vilja ta de igen så jag var tvungen att säga till sköterskorna. SLUTA!

Helt uppgiven gav mig mig därifrån och hämtade min kära karl. Ringde mamma och svärmor och beklaga mig. Kommer hädanefter förlita mig på deras erfarenheter. Orkar inte springa hit och dit och förklara mig för alla bara för att hon har fått ersättning någon gång när de inte har känts som om mjölken har räckt till.


Lilla gumman min, du gör din mamma så fundersam men tillsammans ska vi lösa detta.

Igår slocknade jag 19.00, var så slut i huvud och kropp. Kände mig lite småsjuk...



Vaknade tidigt idag och känns som jag fått nya krafter. Svärmor ska komma förbi här idag. Skönt med stödet av familj och vänner....


Massa goo kramar till er alla. Tack för all hjälp!


Från en pissig sak till en annan

En vänskap trodde jag man var två om....

Finns någon jag har grubblat över vad jag gjort för fel, är de jag som är de "badgirl"? Eller har jag sagt något till dig...som sårat dig. Och när du anklagar mig för att vara den som inte hör av sig...

Ville ha svar på mina tankar.
Och de fick jag.

Kanske inte de svaren jag önskade och de verkar som att du väljer att vår vänskap ska rinna ut i sanden, =(
I 10 år har vi stått vid varandras sida och tröstat när något hemskt har hänt och haft de roligaste stunder man kan önska sig... Du vet nu att jag finns här alltid, ifall du vill.

Och jag vet att jag inte har gjort något fel. Att de är du som säger att du har valt att dra dig undan, de respekterar jag.

Jag är jätteglad att jag har haft en kille som dig som vän så länge! Ta hand om dig, och resten av dina vänner.
som du sa...jag hoppas att du ringer mig snart och väljer att berätta de du tvekade på.

Ville bara lätta mitt hjärta. Vänner växer inte på träd.

Förtvivlad!!

Så sjukt jobbig dag igår. Allt började halv elva... Natalie skulle äta, hon åt lite från ena sidan och sen kom en rejäl rap. Efter de så gav jag från andra sidan (som vanligt) och hon bara lekte och skrattade och värkade mätt.
Några timmar gick och de blev matdags igen... hon TOTAL vägrade! Hon skrek och skrek. Jag gick med henne så hon lugnade sig och försökte igen. Men ikke! De var helt omöjligt, tillslut somnade lilltösen av utmattning och sov en timme. Efter de försökte jag igen men de var omöjligt. Sofia, Micke & Alicia kom (tack o lov). Vi gjorde ersättning och prövade från flaska... Hur lugnt som helst, klunkade Natalie i sig hela flaskan. Vad har hänt!????

Samma visa vid kvällsmaten... de slutade med flaska och en totalnöjd bebis! Nattis somnade kl. sju och sov till halv ett då gav jag bröstet vilket funkade hur bra som helst. Sen vaknade hon halv sex och jag gav bröst igen. De gick superbra!
Men nu får vi se hur detta slutar.

Jag var helt slut igår av utmattning. Vilket gorm!

Dagen var mysig ändå, Alla vi badade pool och lagade käk och så hade dom köpt med smarrig kladdkaka också. Mums mums!!
Skönt att ha hjälp av Sofia! Tack tack.... (männen har ju inte ammat, så de var skönt att ha dig där du som förstår)

Här har ni skönheten.



Tiden springer

Hejsvejs!
Tiden bara springer iväg för mig. Jag trodde att dagarna skulle kännas långa och tråkiga men de är snarare tvärtom.
Hinner inte med hälften av vad jag trodde jag skulle. =P I veckan har jag varit och hälsat på Annika & Liam, trevligt med
lite lunch sällskap. På måndagskvällen kom mamma och pappa och hjälpte oss med avlastning. Jag var så sjukt trött pga. förkylning och lite sömn. Vi försöker lära lilla grynet att hon ska somna vid sju - åtta tiden på kvällen. Kvart över åtta i måndags...ganska så lyckat!

kanske de blivande..hihi

Sen tisdagen åkte jag & Malin till Torneås nya galleria, trevligt med lite nya affärer och en resa mitt i veckan. Alla affärer kändes så strukturerade och städade. Hittade jättelätt och jag ger ett stort MVG åt den. Åt på subway...Mums! Jag hittade en klänning jag tror jag ska ha på Natalies dop.. sen lite annat smått och gott åt mig själv.
De är lite trist att köpa kläder just nu. Men har ett litet nyårslöfte så jag ska försöka tappa några gram iaf till sommaren. Man vill ju lite ligga där som värsta kossan, hellre en MILF. Haahaa!! (får se om jag lyckas, har redovisning idag hus veckan har gått för min mamma)

Onsdagen spenderade jag & Natalie hemma med film och mys. Tänkte ta en prommis men tiden bara sprang iväg... Jag & Nattis åkte in och hämtade pappa Danne
till 16.00, då gick hela familjen på stan en snabbis för att byta Dannes byxor igen. Och som tur i oturen så fanns de nu jeans för 199.95:-  så han fick två par istället för ett par. =D SÅÅ BRA!

tuttarna framme jämt!

Torsdag helt plötsligt idag. Är hemma i denna hemska kyla. "Övermormor" ska komma hit och hälsa på Natalie. Ska bli kul att få lite avlastning... kanske kan passa på att göra nytta här hemma.


Vi får se vad som sker i helgen, tror vi ska till happis och gratta Daniels morfar som blir 85 år. Sen händer de nog inte så mycket mer.

ha en bra fortsatt vecka.


Längtar till värme!

Jag är så less på denna eviga kyla. Idag trottsade jag & Natalie kylan och klädde oss som mishelingubbar (hur de nu stavas) tog en prommis runt byn. Kinderna vart issskallllaa....BRR. Men skönt var de. Natalie slockande innan vi hunnit från gården och hon sover ännu. Skönt att hinna blogga en sväng.

Ikea-resan var lyckad. Nattis var så snäll, hängde och dinglade i bärselen. Nu har vi köpt våra skjutdörrar & lite inredning. =D De kommer bli hur bra som helst. Jag vet att jag lovat bilder på toalett, tvättstuga och hall. Håll ut så ska jag fixa de nu när garderoberna kommer upp. Vi tog hemkörning så i slutet av nästa vecka ska dom dyka upp.

Igår åkte jag till Sundom, tror inte jag varit dit på 10 år. Hela nedervåningen är omgjord. Riktigt snyggt!! (Hälsade på Anki hos hennes päron om ni undrar vad som tog mig till sundom) Jag, Anki, Signe, Åsa, Alice, Natalie och lilla Liam hade en mysig dag med fika och massa massa surr! =D

Nu ska jag gå och hänga tvätten och fixa lite i kläderna våra. Har typ ingen ordning!! SUck

kramar

2009

Är sämst på att uppdatera! FÖRLÅT

Året har börjat superbra, förutom lite förkylning eller vad de nu är jag har. Snuvig, lite ont i huvudet och känner mig febrig.. men ingen feber än. =P
Danne har kammat hem klirr i kassan på trav & poker så imorn bär de av till Ikea och inhandla våra efterlängtade garderober! =D

Nu har jag sövt lillan. (äntligen) Vi försöker få henne i säng i någolunda tid så vi får våran gemensamma tid också. =D

Julen var mysig och lugn. Nattis fick hundrafemtioelva paket. Och vi fick några för tankens skull. Men de är så de ska vara. Nyår firades med Malin, Tobbe, Annika, Seb och Lille Liam. God mat och lite sällskapsspel gjorde kvällen minnesvärd. Och för att inte tala om Annikas nyår (stackas anki drabbades av magsjuka) Men hoppas du har återhämtat dig nu.

Nu ska jag hoppa i säng i tid för ska upp i ottan imorn.

Uppdaterar bättre här någon dag. Kramkram

RSS 2.0