varför vakna för tidigt?

Varför vaknar du före F-N..... är så trött att all energi går åt till att orka med morgonen. :(
Varknar ofta 05.00 men idag så vaknade hon före de. försökte med att ta henne över till oss och få henne att somna om men ikke sa Nicke. Annars har jag försökt få henne att somna om i hennes egna säng. Nu när hon kan ställa sig upp har vi krig. Upp & Ner, Upp & ner!!! Kämpigt. Även fast hon fick välling somnade hon inte om.......suck suck.

Nu har 4 gaddar uppe kommit också. Så hela 6 tänder har stumpan. Alla fyra uppe kom samtidigt och lillan var desperat behov att tugga, bita och gnaga på allt. Hon lät värre än en osmord dörr hela dagarna. Skönt att de är över. Nu har den rabiata ungen förvandlas till den sessan hon är. UNDERBARA TJEJ!
Hon är en gladskit och de är fullt ös med henne....
Krypa, stå, åla, hon är överallt. Snart ska hon väl ta sitt första steg också. Fy vad allt gått fort!!

Nåja, frukost och dusch så man blir människa snart.

Kramkram

Snabbis till City

Idag blir de en snabbis till city för att bara hitta något mjukis byx par till stumpan. Danne har några ärenden så jag passar på att bli avsläppt och kolla in lite.
Annars kommer Natalies mormor & morfar hit en sväng och avlastar oss. =D
Blir kött i ugn och råstekt potatis till middag. Mums!!

Ha de fint i höstvädret!

hjärtat i halsgropen

Vår dotter... Vår klättermaja.. och busfröken.

Idag hände en olycka men som gick BRA! Pust!!
Natalie klättrar upp och ställer sig överallt.. man hinner knappt med och störtkrukan har hon ju fått. Men såklart så gör hon illa sig när hon inte har på mössan också.
Idag ställde hon sig upp vid hallbordet men hon hann inte så långt för jag ropade NEJ... Danne tittade dit och vi såg i slowmotion hur bordslampan ramlde ner på hennes panna och sprack. Glas överallt!!! Danne kastade sig dit och ryckte bort henne innan jag ens hann röra mig...
Hon klarade sig med en skärstår i pannan och ett på kinden... ett litet blåöga också. Hon och jag grät ikapp.. hela familjen vart så rädd. Tur att alla handlade så snabbt att hon inte kom till mer skada. Men nu mår hon prima igen!!
Vår lilla sötnos.
Älskar dig och godnatt!

Kräftfiske

I prästholm med Lena, Micke, Jonas, Linda, Lova, Wille, Camilla, Andreas, Wilma, Alma, Daniel, Natalie, Mattias, Mia, Kurt, Tyra, Semla, Bella, Takida, Zeke.

Fick två aborrar!Camilla Andersson Gran har fotat samt hennes dotter Wilma.
Fina sensommarbilder.

1000 saker att göra.

Vet inte var våra veckor tar vägen. De säger bara svisch så är den över och de blir måndag imorgon. Vi flänger och far och ändå så har man glömt vad man gjorde.
I veckan har jag, Annika, Liam och Natalie setts 2ggr, shopping och lunch i Persön.
Markus, Fredde, Charin, Pappa, Mamma...har hälsat på. Och Macko har varit 2ggr... Han får en bara att bli full i skratt hela tiden! Vi kastade flygplan... röjde runt i lekparken och jag som inte varit där på 15år, åkte rutschbana, klättrade i nät & på klättervägg, sprang hinderbana & labyrint. Ja man kan säga att mina ben bar mig inte på kvällen. Jag var helt slut. Detta var väll bara en försmak på vad som händer om något år. Sen bakade vi ca 70 bullar! MUMS!!
Marcus var med från början till slut. En proffsbagare!!

Idag ska vi till långsjön för att hälsa på Daniels farmor, vi har inte varit där sen maj förra året så de är verkligen dags satt åka. =D

NATALIE
Lilltjejen har varit på BVC nu. Väger 9500g är 73,5cm lång. En tjej som följer sin egen kurva. Nu är nätterna bättre hon somnar ca 18.45 varje kväll och sover till 05.00, då äter hon välling och sen somnar hon om till sju oftast (eller sex). Men oj vilken skillnad att få sova lite mera.Tänderna kommer!! Hon har två stycken nere och så får hon nu 4st uppe samtidigt! Stackars liten.
Hon är på G upp och gå nu. Hon kryper på alla fyra och ställer sig upp mot precis allt.

Så vi har skaffat henne en ascool störtkruka! ;)

 

Shoppingen i stockholm glömde jag lägga ut. Hittade lite prylar. Samt massa kläder till Natalie.

 

RSS 2.0