EN POJKE?!

Ojoj alla trodde Annikas mage var en flicka.... Men de stämmer inte alltid.

Fick nyss ett mess med den sötaste pojken! Han kom 28 September kl 21,22, vägde 3455g och var 49cm lång.
GRATTIS GRATTIS GUMMAN!!! (åh, glädjetårarna rinner)

Oj vilken helg!!

Mycket stök i helgen, fredagen började med att jag åkte in för att handla mat men hamnade att luncha med Vera & Johan sen kollade jag på en bil jag hittat, den var jättefin kombi men jag kunde inte ta något beslut utan min älsk. När Danne kom hem packade lilla tyras saker och åkte med henne till Prästholm där käkade vi middag och surrade ett tag. Sen ringde dom på vårt vitrinskåp så de var bara att hoppa in i bilen och åka hem. Dom kom och hämtade de sen var vi rätt så slut båda två.

Lördagen var de bara upp med tuppen och sätta sig i pickisen. Vi hjälpte mamma och pappa att flytta. Deras lägenhet är helt underbart fin! Vi hade något lunchavbrott och sen flög klockan iväg så var de middagstid. vi åkte hem vid halvsju-tiden. Då var jag helt tom i huvudet och kroppen hade nog lite värk. Märkte mot eftermiddagen att mina fötter svällt som tusan. Dom tjocka små korvar var mina tår. ALLA fick ett gott skratt men sen var de dusch och sängen som gällde. =D

Söndagen började inte bra. Bilen hann bli såld, suck suck!! De var väl inte meningen att vi skulle ha den... Så jag gick ut och dammsög mina kära Audi som idag skall säljas. Hon har blivit som en del av mig så känns jättetrist. Sen gick jag ner till Dannes bil.... städade ur den också så vi har något att köra med nu när jag säljer. Vi ska åka och titta på en bil idag men de kanske är en skrothög. Man vet inte?! Pappa som är jättekunnnig ska komma med som personligt stöd. Efter detta gick jag in och började kolla in alla mina bebisköp. Nu har jag försökt välja ut kläder som jag ska ta med till lilla Biet. Känns helt sjukt konstigt. Mot eftermiddagen fixade vi i Christians lägenhet, jag tapetserade, målade lite och Danne drog rör. Sen blev de middagstid och soffan för oss under kvällen.

En läskig dröm jag hade: Natten mot söndagen drömde jag att Annikas vatten gick... och när jag vaknade morgonen där på så messade jag henne direkt. Men hon svarade inte förrän två timmar senare. Hon svarade att hennes vatten gått lördagkväll och att dom varit in men att värkarbetet inte kommit gång än. Nu blev de bara starkare och starkare!! Tänk om hon har en liten nu.... åhhhh så underbart!!

Idag ska jag till Barnmorskan och sen ska hela familjen åka och kolla in en bil åt mig & Danne. Jag säljer även pärlan idag..... =( Hoppas dom tar hand om dig.
Hoppas alla har haft en bra helg. Pusspuss

PS. IDAG FEM VECKOR KVAR DS.

Ständigt hungrig.

Magen kurrar jämt, tar Biet all mat eller....?
Har kokat ägg så ska göra en rejäl frukost idag =P
Igår messade Annika, så jag åkte dit och höll lite
sällskap de är ju så grymt svårt att veta vad man ska
våga göra dagarna när den verkligen kan komma
närsomhelst. =D Så vi käkade lunch och fikade...Surrade
lite om förlossning o sånt. =P

När jag kom hem så lagade jag middag och sen drog jag igång mina sista krafter.
Jag har dammtorkat nu hela huset så idag tar jag nog golven.

Nu har jag sålt min kära pärla Audin...Nu måste jag fort köpa ny bil.
Så på måndag ska vi kika in några intressanta. Bara någon har
tid att följa lilla okunniga jag. Nu har vi snart allt. Kombi, hund och hus!!
Snart kommer vår kära familjemedlem också.=D
Ihelgen blir de mamma och pappas flytt, spännande som tusan..Annars
rätt så lugnt tror jag, lite småpyssel kanske.

Nej måste kila och äta nu!!! Är så grymt hungrig. Ha en superskön helg.

De ska vi ha!! =D

Längtar efter biet!

Halloj, jag måste ju säga att Lilla Alicia som jag var och besökte igår måste vara världens snällaste bebis. Hon är såå söt, jag skulle kunna titta på henne i en evighet. =D Vi var hemma hos Sofia, Micke & Alicia på Tuna, fikade och lekte med Alicia var min dag igår. Herreguu, vad jag börjar längta efter en liten nu.

Lilla bebisen i magen kickar och trycker i mitt högra revbenen. De är nog rätt så trångt inne i magen nu, Ibland tror jag att Biet trycker på något speciellt organ eller sparkar uppåt i mellanjärdet....så jag får en fruktansvärd illamående.

Handlade frukostmat igår, var hos mamma och fick massa prylar igen. Idag ska jag verkligen försöka städa lite. Hoppas städlusten kommer efter frukosten (troligtvis inte).

(igår hade ingen bebis kommit från Annika, idag är hennes BF-dag) =D


6 veckor!!

Nu är de bara 6 veckor kvar...
Lite pirr i magen är de allt...Men jag mår ju som fin fint så de går nog super. Är trött ofta, lite små sammandragningar ibland, och värk i ljumskarna.

I helg har vi röjt lite här hemma, kört sopor och haft mys i soffan under kvällarna. Igår kom Malin & Tobbe förbi. De var jättekul... vi fikade, spelade lite kort i höstmörkret ochåt lite varma smörgåsar.
Idag ska jag åka till Annika, (hoppas hon inte har åkt in till förlossningen bara) de kan hända när som helst nu och på torsdag är hennes BF dag. Sååå kul!!!
I helgen har jag fått ett till kusinbarn, en kicka!! Hon föddes halv tre i lördags. Ska bli grymt kul att få se lilla livet.

Nu ska jag lägga på ett kål och göra mig lite fin, gå ut med tyra och dra till city! Ciao Ciao

Fredag!!! =D

JAAA... ikväll blir de en skön myskväll tror jag. Vi ska bara ta hand om varann nu fram till lillen kommer, de kan ju bli lite mindre stunder för bara oss då. Eller inga alls? =P Idag är jag också helt hopplös. Jag kan verkligen inte somna om efter att Danne har åkt. Idag har jag inget speciellt planerat alls.. jag tror jag åker till mamma och pappas nya lägenhet och umgås med dom medans dom donar på med golv och tapeter... Mamma och pappa har nu sålt huset och ska flytta så snart som möjligt. De känns hur skoj som helst och lägenheten är superfin!!

Igår fick Annika så mycket sammandragningar att hon vågade inte komma.. tänk om de är lillen som strax tittar ut.. Åh vad spännande. Hihi
Jag somnade igår efter tolv ovh sov två timmar mitt på dagen. Detta har jag aldrig gjort förr men ju var de som dags, man känner sig så sliten ibland. Igår gjorde jag iordning övervåningen. Ett litet rum som bara förråd och ett som ett gästrum ifall vi får gäster någongång. =P
Dannes pappa ska åka till America i slutet av november och då kommer nog Lena få vara här hos oss med Lillen och mig. Sen några helger så lär vi vara i prästholm också. Vi vill ju inte att hon ska sitta ensam... han är borta 3 veckor drygt tror jag. (själv hatar jag och sova ensam)

I helgen ska jag och Malin försöka styra upp något. De är helt sjukt, hon jobbar så trista pass... men nu kommer hon inte undan.... hihi!! Skulle vara skoj och gå ut och käka eller käka hos någon av oss kanske... (om du läser detta...fundera på de)

Jag är så less på telia nätet nu. I flera dagar har de varit nere nu.... de går bara att smsa. Men man blir så låst. De är också bara i Persön. HELT SICK! Hoppas dom har löst de till nu på morgonen som de stod på deras sida.

Nåja nu ska jag käka frulle och kolla in sjukhuset som jag gör varje morgon. =D

snart fredag..

Bakningen blev av och vi fick oss massa gotta! Schackrutor, hallongrottor, kokostoppar, toscakaka och snoddaskaka. Nu ska de väl finnas kvar lite då bebisen kommer.

Vaknade med Danne imorse, när jag inte kunde somna om så gick jag upp. Nu har jag varit ut med hunden, städat till i köket, bytt i sängen och slagit på en tvättmaskin. Grym jag känner mig, =D

Nu tycker jag veckorna glider på lite. Nu när de är fredag imorn känner jag mig riktigt glad. Jag och Danne ska nog fixa här på gården i helgen. De är mycket att stå i innan snön nu kommer.

Är super hungrig nu..... ska käka goda mackor och fil tror jag. Annika kommer så jag plockar nog fram lite av mitt hembakta fika.
Ha en skön dag!!

7 veckor kvar!

Nedräkning!

Jepp nu är jag i vecka 34, de känns overkligt men ändå säger jag varje dag till lillen: Nu är de bara att komma ut, väntar på dig.. =D Känns verkligen som att jag är jätteredo. Danne säger också varje dag att han längtar och tycker de börjar bli dags. Hoppas inte jag kommer gå övertiden såå mycket iaf. Man måste ju som räkna med de.

  

I vecka 34 är medelkroppslängden 46 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2350 gr. Huvudets omkrets är 32 cm.

Barnets hud blir mer rosafärgad. Om det är en pojke så har testiklarna vandrat ner i pungen. Tarmen är full av en grönsvart massa, en slags bajs som består av hudavlagringar, som barnet får i sig när det svalt fostervatten, galla och tarmsaft.

Bröstvårtorna blir större och brösten tyngre. Kolostrum, eller råmjölk, kan läcka ur dina bröst fast ditt barn ännu inte är fött. Det är kanske dags att köpa en stödjande amningsbehå.
En del kvinnor kan känna sig stora, klumpiga, oviga och rent av oattraktiva. Du kan känna dig trött, otålig och gnällig. Kanske märker du att dina ringar börjar klämma åt om fingrarna, eller att händer och fötter är svullna. Det beror på att vätska samlas i kroppen.

Idag ska jag och Vera baka lite, hon ringde och väckte mig och ska ta sitt pick och pack och komma och hälsa på. =D Kul att få besök.


Utflyktsmål

Jepp, idag ska jag till Annika. Vet inte de blir väl mest surr surr..
Lite prat om krämporna våra. =D

Nu i helg har vi börjat kakla och sen har vi stoppat in nya fönster i toaletten och tvättsugan. Riktigt fint blir de. Hoppas bara allt går fort. Jag är så less på att inte allt är klart. Idag ska jag och Danne rensa upp på gården och ta en tripp till tippen med lite skrot. Vi rensade lite på övervåningen och har endel säckar också. Jag måste däremot kolla in min garderob. Den är ett ända litet kaos...

Nu ska jag snart iväg. Köpa med mig nåt gotta till oss.

Ha en bra vecka allihopa!!

PS. två i föräldragruppen har nu fått var sin kicka. Sååå söta! DS.

spänd som en ballong!

Igår var jag igång hela dagen och de får jag igen för. Efter födelsedagsfikat hos Mia var jag helt slut. Värk i mage, rygg och över allt kändes de som.
Magen var så hård att de värkte där och i ljumskarna. Tror att de är sammandragningar som sätter igång nu. Låg ner hela kvällen men de har bara släppt lite nu sen igår. De är sjukt tungt att gå med klumpen på magen. Nog väger den nått kilo nu allt. =P
Den lilla sparkar hårt som tusan nu. Och jämt i de högra revbenet! Ajaj!! Nu igen. Tappar andan när den sätter igång och plåga mig. Trodde de skulle kännas men inte såhär mycket!!!!

Idag ska jag till mormor och mysa ner mig i soffan och bara umgås. Ska bli rätt så skönt. Helgen har annars varit rätt så kul. I fredags kom Tony, Pernilla, Tuva och lille Eddie, vi fikade och lekte. Tuva har sån energi så man måste hålla igång henne. Eddie var mest snäll och söt, jag ville aldrig sluta titta på honom, =D hihi
Tänk!! Jag & Danne får snart en sån liten knodd!

Jag längtar som bara den nu efter den lilla...

the city..

Idag åker jag in till stan! Annika ville ses och äta lunch hos henne.
Jag tänkte hinna köpa en liten present till Lena idag...
men vet inte vad jag ska köpa. Danne hade ingen aning. Så
nu får jag vara lite kreativ och hitta på något. Hmmmm....

Messat med Malin imorse hon kanske hakar på... De skulle vara kul!
=D
Ikväll kommer kanske värmen igång i huset. Danne har kämpat på varje
kväll nu. Jag kanske får besök av liten bebis i veckan och då ska
de vara klart har jag sagt. Hihi!!!

Snabb uppdatering. Ha en underbar dag!!


Vilodag kanske =P

Hejsvejs! Är hemma nu andra veckan. Kändes riktigt trist att de vart måndag igen och Danne skulle på jobbet. Hormonerna spökar så igår kväll efter en hektisk helg så rann bara tårarna. Jag har inte riktigt fattat att jag ska vara hemma nu tills de sätter igång. De känns rätt så overkligt egentligen. =P

Fullt ös i helgen med renovering, bullbak, städning och pyssel här hemma. Var i lördags på stan och köpte bebisen en overoll också. Jättefin från P.O.P. (eller bebisens mormor köpte den...tack tack mamma!)

Nu har jag lyckas färga min utväxt också... Hormonerna har gjort att min vanliga hårfärg har blivit så mörk, jag känner mig svarthårig. De är svinjobbigt!!!! Men nu är de gjort och jag känner mig som en människa igen.

Idag ska jag och Vera på föreläsning på sunderby sjukhus om förlossningen. Läskigt men bara 8veckor kvar nu. Imorn går jag in i vecka 33. De är nedräkning på hög nivå!! =D

I vecka 33 är medelkroppslängden 45 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 2200 gr. Huvudets omkrets är 31 cm. Barnets alla sinnen fungerar nu sedan någon vecka tillbaka. Ibland kan du få uppleva att barnet hickar, du känner ett litet tickande i magen. Visste du att ditt barn som fått en speciell berättelse läst för sig i magen kan skilja den berättelsen från andra berättelser när de sedan är födda.

De är så sjukt mysigt att vara gravid, att känna sparkarna tydligt! Ibland tros jag känna att nu kommer de en fot i revbenet. Jag är så nära vårt lilla Bi men ändå så långt bort. Nu längtar jag riktigt mycket.


Trött today!

Trött som f-n idag.. Jag har tagit mig upp halv sju pga. att jag var tvungen göra en glukostoleranstest på vårdcentralen. Men allt visade som tur var bara vara bra!!
Jag känner mig stor som elefanten idag... =P och orken efter 12-timmars fasta är lika med noll. Nu ska jag vila innan jag lagar middag till prinsen. Ikväll blir de och pyssla på här hemma för att få klart lite...

I helgen ska jag på stan med mamma imorn och sen blir de nog god middag och mys på kvällen samt på söndag ska jag baka bullar och vara lite huslig. HIHI

Ha en underbar helg. Kramar

Ny frisyr..



Klippte mig i fredags, längden blev kanske lite kortare än jag tänkt mig men ändå rätt bra.

Nu ska jag iväg och lyssna på hjärtljudet... väga mig och mäta magen. Hihi, vill bara höra på den lilla.
Sen åker jag nog till Annika och fördriver lite tid tills föräldrautbilningen börjar. Sista gången idag, litye trist men skönt att inte ha en tid att passa varje onsdag. =P

CIao Ciao!

(Prima igår väggarna, bara ett varv kvar nu.)

Prick 2 månader!

Jepp, om två månader har vi Bf-dagen!!!
Allt närmare sig med stormsteg.... Går in i vecka
32 nu också. Shit vad spännande.
Imorse låg jag och höll handen på magen och
plötsligt växte magen på vänster sida, och blev en liten böld!
Ett huvud kanske eller nåt. rätt läskigt att verkligen känna
att de rör sig där inne.

Igår prima vi golvet och idag blir de väggarna. =D

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har sovit till halv
tio idag. Nytt rekord tror jag. =P

Nu skriker Biet efter mat... Måste äta!!! =D

Kinderöveraskningen är hemma med mig!

Nu är de dags för mig och lilla kinderöveraskningen i magen att vara hemma och ställa allt i ordning. Jag jobbade sista dagen igår. =D
Jag har massa projekt på G, får se hur länge allt tar. Har ju ganska länge på mig. Nu på onsdag är de prick TVÅ månader kvar till bebisens BF-dag. Ibland är de lite overkligt att jag, danne & lilla biet ska bli familj. Fira första julen tillsammans osv.
Jag tycker magen står still men lägger in en liten bild iaf.



Idag ska jag pyssla på med lite städ och lite i renoveringen... Men Annika kommer hit ut idag så jag får en liten vilopaus. =D

Nu är vaggen bäddad också....


Nu kan lillen komma ifall den vill.. De känns bra att jag är redo ifall de skulle hända något före.. men oftast får jag väl räkna med att gå övertiden. De ända possitiva med det är att vi måste ha klar toaletten och tvättstugan. Men i veckan har vi bestämt att lägga på ett KOL!!!!

Ha nu en underbar dag!! Kramaar

RSS 2.0