Lulekalaset ikväll!

Oj, natten var tung. Har haft en jobbig natt, de började med ett sendrag i vänster vad. AAAJJ! Jag bara skrek rakt ut.... Sen har de varit varmt och kallt om vartannat. Efter sendraget kom en sjuk värk i ljumsken typ under magen... AAAJJ! Jag skrek igen. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen under just denna stund...

Klockan ringde halv åtta... Fy för att stiga upp.... Första dagen jag vill sova ut så får jag inte de. Suck!! På väg till sjukgymnasten!

Ikväll bär de av till Lulekalaset. Vi kommer nog styra upp ett gäng och hänga på kalaset. Se någon kul artist, titta på folk, äta en bit och bara ha trevligt! VI SES DÄR??

Nu måste jag åka till stan trotts alla odds mot mig. =(

Kramis


Bebis info:

I vecka 27 är medelkroppslängden 36 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 1000 gr. Huvudets omkrets är 26 cm. Hårstråna på huvudet är fortfarande små, tunna och bleka utan pigmentering eller med mycket sparsam pigmentering. De är ofta bara någon millimeter långa. Barnet kan öppna sina ögon och börjar bli känsligt för ljus. 
Rytmen i rörelserna, andningen och sväljande är nu väl etabletat och förmågan att orientera sig rumsligt har utvecklats. Bebisen lärt sig att känna igen sin mammas hjärtrytm.

Känner sparkar hela tiden nu. Ibland när den sparkar ner mot urinblåsan blir de nästan lite jobbigt. Danne har känt lillen och min familj kände igår. Då kom riktigt hårda sparkar! De är ganska underligt hur mycket kroppen förändras... Läskigt när de nu kan sippra ut lite mjölk.
Magen bara växer...



Nu kickar de... måste kila på toaletten! =P


Svårt att sova..

Igår var min darling hos en kompis under kvällen, dom skulle spela någon turnering så jag visste att de blir riktigt sent. Kommer dom långt så kanske tom. under morgondagen.. =P DANNE är världens underbaraste.... men i mitt huvud sitter de gamla fortfarande kvar. När man har blivit lämnad på kvällen och ingen kommer hem till mig. De är hopplöst jobbigt, varje gång försöker jag skaka bort de men de går inte, jag undrar om jag någonsin kommer komma över alla dessa missöden i mitt liv. Kl. 02.00 kommer min darling och kryper ner brevid mig....han kom hem till sin ängel trotts att alla stannade. Han är de bästa som hänt mig och han behandlar en kvinna som man ska. Varje gång överaskar han mig.... Såra inte era partners med vilja. Blir så ledsen när jag tänker på hur jag kunde låta allt gå såå jävla långt.

Älskar dig baby!!! <3

Du kommer bli världens underbaraste pappa.

Solat & badat!

Idag blev de sol och bad. Fast jag doppade bara fötterna. Var så jättekallt i vattnet. De var jag, Charin & hennes marcus (3år). De byggdes sandslott och vulkaner och bakades chokladkaka i sanden.

Nyss var jag & Tyris på prommis runt byn. Men lite småtrist att hon hänger mig baki hälarna den lilla överviktiga damen. Blev lite orolig i slutet att hon skulle orka med sista biten men de gick iaf.
Efter de drack vi tonvis med vatten och nu har jag slagit mig ner i soffan...

Nu väntar jag på att min karl ska komma hem så jag får frisera honom och sen ska jag hoppa ner till poolhuset och ta mig en kall dusch.

Ha de fint!!! Kramar

Plattan är gjuten!

Hejsan Hejsan!
Äntligen är plattan klar... och vi ska börja med väggar. Helt otroligt vad tiden går.. Danne, Micke och Pappa har kämpat så för att få klart de.



Fint va?!! =D

Idag skiner solen, äntligen sol. Vet inte vad jag ska hitta på idag, har fått tandvärk i den där visdomstanden som börjar växa. Kanske jag ska åka och träffa Vera under dagen. För sen kommer kanske Charin med sin Marcus och då blir de säkert lite håll i gång.

Igår bokade jag & Danne en weekend i Lycksele. Vi ska bo på hotell, äta gott, bada, se i djurparken och ta hand om varann. Längtar sååå. Vi åker nästa fredag till söndag!


Nu ska jag väcka den sovande prinsen, innan jag drar iväg på upptåg. =D

Kramis

Frigolitgolv!

Nu går de framåt... dom har lagt frigolitgolv nu och imorn måste vi packa packsäcken för då är de dags för gjutning av plattan!! Äntligen!! Snart händer de grejjer. =D Köket är klart, bara lite småfix kvar. De känns skönt att kunna laga mat hemma igen istället för att springa över till mamma.

Andra saker som har hänt är att mina päron säljer huset nu. "nu är de slut på gamla tider, nu ska 39:an i himlen in"... De känns bra för att jag vet att dom vill mot stan och inte ha ett hus att alltid ta hand om. Men de är tråkigt också...
Sen blev jag sängliggandes i onsdags pga, att jag höll igång och städade köket. Då kraschade ryggen igen, så torsdagen var de läkaren som gällde och nu blev jag fortsatt sjukskriven.

Har ni trist en regnig sommardag så kom och hälsa på i vårt stök! Är ju hemma konstant. Klättrar nästan på väggarna om jag inte får se människor. De hjälper inte att ta en prommis för folk gömmer sig ibland i denna by. Jag hoppas verkligen att dom husen som nu är till salu här i byn säljs till yngre människor som har vett o etikett att visa sig ute. =P

Igår shoppade jag med svärmor! Klänning x 2, ett linne och massa smått o gott. Idag ska jag till Prästholm på prästholmsdagen... ska kolla in lite barnkläder jag har hört ryktas om. =D Tiihii

Ha en bra sommardag!! Hoppas solen kommer.

Malin nu vill jag verkligen träffa dig!!! MIss U soooo

Äntligen grusgolv :P

Jo istället för sandgolv som vi haft i en vecka så har vi nu grusgolv. YES!! Skönt som f-n! Igår var första dagen jag kunde hjälpa till i renoveringen. Jag tänkte att detta får bli en prövodag för mig & min rygg. Efter 3 timmar hade jag grym värk, jag blir så rädd att jag inte ska klara av att gå tillbaka till jobbet. Suck!
Personen som jag är, vill inte ligga och slöa i en soffa eller inte hjälpa till. Jag vill vara mitt i smeten och kunna hjälpa med allt. Trotts att mycket behöver manskraft! :P

Skräckbild!!


Är sjukt trött på att springa ner i poolhuset för att kissa mitt i natten och att inte ens kunna koka makaroner på spisen. Men nu överlever jag!!! Spisen är i kopplad så nu blir de spaghetti och ketchup!
Danne arbetar dygnet runt bara för att fösöka fixa avlopp och vatten åt mig. Kanske kommer igång idag.
Min rörmockare och jag:



Nej nu är de dags att ta på sig blåstället och börja städa!!! (så länge jag orkar)

Bebis info: Bebisen växer som bara den nu och magen hänger med. Allt rullar på i hett tempo och i måndags var jag till barnmorskan igen. Hjärtljudet låg på 150 knyck. Shit vad fort!!! Den sprattlar nu mest på morgonen. Så vi får nog inte sova så mycket när den kommer ut. =D Jag fick börja äta lite järntabletter nu för blodvärdet var lite lågt. Annars går allt superduper förutom rygg-fan-skapet. Igår gick jag in i vecka 25....

Ship & hej




Ensam ikväll.

Yepp! Jag och Biet är ensam ikväll.
Grabbarna ska ner o poolhuset och spela poker under natta samt blir de nog för dom att dra på BBB. Så jag är rätt så trött ska mysa ner under täcket med magen och bara kolla film.
Ring gärna och surra ikväll, skulle vara kul. Helt ärligt känns de lite trist nu när
de är sommar och varmt (äntligen kom solen ikväll) att inte kunna åka ut på samma
sätt. Alkoholen längtar jag inte efter bara sällskapet man alltid hade. Fick jag bestämma så
skulle Danne och jag bara mysa hemma. Men jag fattar att han vill hitta på något med grabbarna
under semestern. De var ju en månad sen sist han festade och stannade hemma istället för att åka ut. Jag ska inte klaga! =P

Jag har varit till Ikea igår, köpte en massa baby saker. Så nu fick jag stryka massa från min lista.
De är så mycket man behöver så jag vet inte hur jag ska komma ihåg allt.
Varje dag kommer någon med något nytt som är bra att ha. Men man får solla bort lite
som vi tycker är onödigt. Jag köpte: Badbalja, påslakan, täcke, speldosa, babyfilt, tvättlappar och förvaringslådor.

En annan sak som är på G. Renoveringen!! Vi har inget golv i hall eller någon toalett på nedre plan. Allt
är utrivet. Så nu trampar vi i sand. Men men de gör inget för snart blir de ju supernice. =D

Ha en bra kväll allihopa!!
Pusspuss

Lördagens bravader!

Idag har jag varit till min kära mormor som gött mig med mat och mat. De var lite tungt att köra bara, ryggen värker när jag kopplar och bromsar. Jag hämtade också min inköpa bilbarnsstol, som var hur fin som helst. =D Åhh jag vill bara koppla in den NU! Var e du biet??

Vi var också och sa hej till min kusin och hans fru med lilla Elias. Såå söt unge! Lekte lite med alla dessa leksaker (allt låter nu för tiden) Han har blivit så stor nu, 1,5 år och jag såg han för så himla länge sen. Shit vad känslorna kom. Kan du inte komma nu lilla bebis?? (men ändå inte, har inte förberett oss för allt nytt än) De ska bli så sjukt underbart att få bli mamma och att ha min älskade underbara Danne där med mig. Inget kan bli bättre. Känner mig inte orolig alls nu, tror att båda vi kommer att fixa de.

Danne har plockat ut allt från toalett och hall nu är de strax dags för rivning. Shit!!! Hoppas vi klarar de på kort tid. Men som allt annat dras de ut på tiden. Men men hoppet lever vi på.



Darlings!!! Älskar er!

Nu ska jag och Danne (o biet såklart) mysa ner i soffan och se en film. Dagen har varit lång för min rygg så har legat några timmar nu. Ska fortsätta med de tills jag somnar. =P

Hoppas alla haft en fin helg...


 


Enligt Önskemål

Varsågoo Gumman.
Här kommer lite beach 2008 bild av Mig & Min MAGE. =D



Magen växer för fullo!
Nu ska jag & biet gå och krya ner och väcka min prins.

Puss&Hej

Hjälp, min rygg!

SJUKSKRIVEN! Jag fick ryggskott igår, De kom bara smygande och så pang!! Nu rullar jag ner på golvet och tar stöd mot sängen för att resa mig ur sängen. Jag känner mig som en 80-årig gammal tant!
Idag har jag ringt min sjukgymanst så ska in till henne och kolla om hon kan se om jag fått någon låsning eller likande,

Så nu blir jag hemma till 20 Juli iaf. Jag hoppas bara att de går över. Hela min semester är borta med vinden.

Nåja nu ska jag försöka resa mig och ta en prommis runt huset. =P Försöker röra mig så man inte blir så stel.

Annars är allt bra! Vi har köpt en bilbarnsstol som vi ska hämta på lördag! Superfin!!



Ha en underbar sommar nu när min sol har kommit!!! =D

RSS 2.0