Superbabyn har blivit sjuk

För första gången har lillgumman blivit sjuk. Feber, snorig och hostar! Stackars liten.
Hoppas bara inte hon smittade lilla Lovis igår... Nina, Lovis & Malin var hit. De blev mycket surr... speciellt om barn nu när Malin är i samma situation som vi har varit.
De ska bli så mysigt när hennes lilla kommer, är bara 1 år som skiljer så nästa år när dom är ett & två år så kommer dom kunna leka lite... Hihi. Vill bara att tiden ska gå fort fort!! 2-3v kvar så har ju halva tiden gått... de säger väl bara svish så är (tjejen) här.... ;)

Som tur är så äter hon fortfarade bara lite sämre än vanligt... märkte igår att gladtjejen inte riktigt var som vanligt. Sov bara och gnällig när hon var vaken.

Idag missar jag andra träffen med alla från föräldragruppen. De måste vara en förbannelse över mig! Nåjaa nästa gång kanske. =D

kramar....
blir hemma några dagar nu...

Kommentarer
Postat av: Nina

trist att hon blev sjuk, hoppas hon kryar på sig snart! lovis har ju varit småsjuk två ggr tidigare, snorig och sånt utan feber, och tredagarsfebern då. är lite lur på att hon också håller på att bli sjuk för hon har varit riktigt sur här på morgonen, sov till 06, sen till 09.30, var vaken till 11 och nu sover hon igen, så nåt är det som är galet!

2009-07-01 @ 11:58:43
URL: http://ninasvanberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0